15-12-2016

Samenwerken met Bribus begint in the Network Kitchen


The Network Kitchen

De keukenruimte is tegenwoordig dé centrale leefruimte in een woning. Als u onze fabriek in Dinxperlo wel eens heeft bezocht, dan heeft u ongetwijfeld de huiselijke ambiance ervaren. Om onze klanten in de Randstad dezelfde excellente behandeling te bieden, is er nu the Network Kitchen in het centrum van Amsterdam. Een multifunctionele ruimte in het complex Wibautveste van Mul Projectontwikkeling waar in een intieme sfeer het zakelijke aspect samenkomt met fijnproeven. 

Een fraaie keukenstudio

In nauwe samenwerking met enkele partners, voornamelijk uit de vastgoedsector, is er in rap tempo een fraaie keukenstudio ontwikkeld. Met hoogstaande producten en apparatuur van onder andere Siemens, Grohe, Topline, Bribus en Bribus Premium heeft interieurarchitect DZAP samen met bouwbedrijf Hillen & Roosen een warme ambiance gecreëerd. Een indrukwekkende video-wall van Hi-Fi Klubben, installatie door Schouten Techniek en sfeervolle verlichting van Maretti zorgen voor de juiste beleving.

Graag tot ziens in The Network Kitchen!

Bribus_The Network Kitchen Amsterdam

Bribus_The Network Kitchen

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus innoveert: nieuwe frontenboor-robot


15-5-2017 | Ook in de keukenbranche wordt automatisering van het productieproces steeds vaker toegepast. Bribus heeft onlangs twee frontenboor-robots aangeschaft, waarmee het productieproces van de keukenfronten efficiënter en sneller is geworden. Bribus realiseert met de geavanceerde frontenboor-robots een aanzienlijke reducering van de faalkosten en ook de kans op beschadigingen wordt tot een minimum beperkt.

Lees meer

Werken bij Bribus?


16-3-2017 | Wil jij werken in een innovatieve organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? En heb jij alle ingrediënten in huis om ons team te komen versterken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Lees meer

Bribus op de BouwBeurs 2017


19-12-2016 | Komt u de Bribus stand bezoeken op de BouwBeurs? Van 6 t/m 10 februari 2017 presenteert Bribus zich op de BouwBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bestel direct uw gratis toegangskaarten!

Lees meer

Vivax housing en Bribus


15-12-2016 | Samen met regionale partners bouwen aan woningen voor de toekomst. Vivax housing is onlangs gestart met de bouw van zes Vivax woningen in de werkplaats van Te Mebel vastgoedonderhoud in Doetinchem. De woningen zijn energieneutraal en geschikt voor bijvoorbeeld statushouders, studenten of starters in de woningmarkt. De woningen zijn voorzien van compacte Bribus keukens met een strakke en moderne uitstraling.

Lees meer

Samenwerken met Bribus begint in the Network Kitchen


15-12-2016 | The Network Kitchen is een ontmoetingsplaats waar (flex)werken, vergaderen, netwerken, koken, eten en drinken samenkomen. Jaarlijks zullen er diverse evenementen georganiseerd worden in de vastgoed- en technologie sector, met als doel verbinden en samenwerken in de keten. Bribus ontwikkelde een fraaie keuken voor the Network Kitchen.

Lees meer

Reginox: een wereldmerk uit Nederland


15-12-2016 | Bribus staat voor uitstekende kwaliteit. Dit komt terug in producten zoals de spoelunits. Het spoelbakken-assortiment van Bribus bestaat onder andere uit de hoogwaardige RVS spoelunits van Reginox.

Lees meer

Luxe keukens voor uniek recreatiepark


15-12-2016 | In Uitdam, op een schitterende, groene en waterrijke locatie, wordt gebouwd aan de laatste recreatiewoningen van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Op nog geen vijftien minuten van onze hoofdstad is het hier uitermate goed toeven op ruime kavels. Naast splinternieuwe recreatiewoningen is het park onder meer voorzien van een jachthaven, restaurant, watersportcentrum, binnenzwembad en diverse speeltuinen. Bribus tekende voor de keukens.

Lees meer

Wij wensen u een prachtig 2017!


15-12-2016 | Bij Bribus kijken we terug op een heel mooi 2016. We hebben prachtige opdrachten voor u mogen realiseren en nieuwe relaties welkom mogen heten. Dat stemt ons zeer positief en we blikken dan ook graag vooruit op het nieuwe jaar. Wij kijken ernaar uit om, samen met u, van 2017 weer zo’n mooi jaar te maken.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws