Service

Zoekt u keukens
Voor uw Project?

Veelgestelde vragen
voor zakelijke opdrachtgevers

Bent u een zakelijke opdrachtgever en heeft u keukens nodig voor een project? Dan helpen wij u graag! Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of bestaande keukens die vervangen moeten worden: wij regelen het. Dat doen we zorgvuldig en op onderscheidende wijze. We beheersen namelijk het complete operationele proces rond het vervangen en plaatsen van keukens van begin tot eind.

Wij hebben deze veelgestelde vragen opgesteld om u mee te nemen in onze werkwijze en om toe te lichten hoe wij uw wensen waarborgen. Ontdek de meerwaarde van onze meedenkkracht.

Veelgestelde vragen voor huurders

Beschikt u over een woning
met een Bribus keuken?

U bevindt zich op de pagina van veelgestelde vragen voor de zakelijke markt. Beschikt u over een huurwoning met een Bribus keuken en heeft u daar vragen over? Dan vindt u meer informatie in onze veelgestelde vragen voor huurders. 

Zakelijk

 • Voor wie is Bribus?
 • Bribus is de specialist in keukens voor de zakelijke markt. Hierbij gaat het om keukens op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of een bestaande keuken die moet worden vervangen: wij regelen het. 

  Ontdek de kwaliteitskeukens voor elke doelgroep.

 • Wat biedt Bribus?
 • Bribus heeft al 90 jaar ervaring in de keukenbranche. Deze rijke historie zorgt ervoor dat we een ongeëvenaarde kennis van keukens voor de professionele markt bezitten. Met een eigen ontwikkelteam, zeer moderne productiefaciliteiten, een eigen montagedienst, logistiek én een nazorgafdeling garanderen we de kwaliteit volledig: van de productie en plaatsing tot en met de nazorg. Dit alles met als doelstelling: tijd besparen, werk uit handen nemen en faalkosten voorkomen. 

  In Bribus vindt u een deskundig adviseur, partner en proactieve meedenkkracht die op uw wensen inspeelt met vernieuwende servicediensten en technieken. Dat doen we door pragmatisch, duidelijk en zonder nonsens samen te werken. Ontdek meer over onze kenmerkende werkwijze in Het Effect

 • Wat is de meerwaarde van een samenwerking met Bribus?
 • Bribus werkt met een klantgerichte benadering waar inspelen op vragen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen de boventoon voeren. Als onze partner ervaart u de voordelen van het Bribus B traject. Bribus B is een efficiënt en transparant traject van 10 stappen rondom het vervangen van keukens. Wij ontzorgen u van de opdrachtregistratie tot en met de nazorg. Iedere schakel in de keten krijgt van het complete Bribus-team de gespecialiseerde aandacht die het verdient.

  In dit hele traject heeft u één aanspreekpunt. Met behulp van ons platform Studio B vindt u snel en overzichtelijk de juiste keuken(s) voor uw project uit ruim 400 ontwerpen. Uw vaste Bribus-keuzecoördinator regelt dan alle details omtrent een nieuwe keuken met huurders en beheerders. Onze eigen monteurs zorgen voor een perfecte montage. U heeft er geen zorgen over. 

  Het is geschikt voor zowel de sociale sector als de vrije huursector en zowel bewoonde als onbewoonde woningen. Benieuwd naar wat Bribus B voor uw organisatie kan betekenen of wilt u meer weten over deze efficiënte werkwijze?

  Neem contact op met uw accountmanager.

 • Hoe bekijk ik het aanbod van Bribus?
 • Hiervoor is Studio B in het leven geroepen: hét online inspiratieplatform voor moderne vastgoedbeleggers en woningcorporaties. Studio B stelt u in staat om keukens te configureren aan de hand van verschillende filters. Denk aan: toepassing, opstelling, kleur, werkbladtype en afmeting. Hier vindt u ons complete en uitgebreide assortiment keukens. Ervaar het gemak van Studio B. Wilt u meer informatie over Studio B? 

  Neem contact op met een accountmanager.

 • Wat betekent MVO voor Bribus en wat wordt eraan gedaan?
 • Wanneer ben je een Maatschappelijk Verantwoorde Organisatie? Daarover valt uitvoerig te discussiëren, maar wat ons betreft is er in ieder geval één belangrijk criterium. Dat is dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onderdeel moet zijn van dagelijks beleid. Een bedrijf kan veel doen op dagelijkse basis. Toch hebben mensen in een organisatie een duidelijke richting nodig. Om die reden hebben wij ons geconformeerd aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. We noemen ze voor het gemak Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. De Verenigde Naties hebben er in totaal zeventien geformuleerd, maar daaruit hebben wij er vier gekozen en eigen gemaakt. Ook weer om focus te bieden en een concreet plan te maken. 

  Wij streven naar een duurzame bouwketen en nemen verantwoordelijkheid als schakel binnen die keten. Samen zorgen we voor een gezonde leefomgeving voor huidige en toekomstige generaties. Laat ons daarom weten wat uw duurzame ambities zijn voor uw aanstaande projecten. Wij denken mee en helpen u deze ambities waar te maken.  Lees er meer over in ons MVO-beleid

 • Wat zijn de leveringsvoorwaarden van een Bribus keuken?
 • Bribus verzorgt de levering op de plaats van bestemming, inclusief het vervoer. We doen al het redelijkerwijs mogelijke om ons aan de afgesproken levertijden te houden. Bekijk de algemene levervoorwaarden voor meer informatie

Ik wil klant worden bij Bribus

 • Hoe word ik klant?
 • Bent u een zakelijke opdrachtgever en heeft u een traject of project waarin keukens voor de zakelijke toepassing nodig zijn? Betrek ons dan bij uw project. Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of bestaande keukens die vervangen moeten worden. Wij regelen het zorgvuldig en op onderscheidende wijze. Wij beheersen namelijk het complete operationele proces rond het vervangen en plaatsen van keukens. Van begin tot eind. Heeft u interesse? 

  Ja, ik betrek Bribus bij mijn project.

 • Hoe bestel ik keukens bij Bribus?
 • Het bestelproces wordt in samenwerking met een accountmanager in gang gezet. Om dit proces zo gestroomlijnd mogelijk (zonder faalkosten) te laten verlopen, is het platform Studio B ontwikkeld. Dit is een doordacht online inspiratieplatform speciaal voor de zakelijke markt. Hier selecteert u de ideale keukens die passen bij de behoeftes van zowel u als die van uw huurder.

  Om het makkelijker te maken, leveren wij de solide basiskeukens direct uit voorraad. Daarmee kunt u vrijkomende of te renoveren woningen nóg sneller van nieuwe keukens voorzien. We hebben een voorraad van complete keukens, speciaal voor contractklanten. Deze worden indien nodig binnen 48 uur geleverd. Het is nu mogelijk om in Studio B voorraadkeukens te selecteren en aan te vragen. 

  Heeft u interesse in een keuken van Bribus? Informeer naar de mogelijkheden bij uw accountmanager.

 • Wat zijn de Bribus voorwaarden?
 • De Bribus voorwaarden zijn te lezen in onze algemene voorwaarden.
 • Hoe werkt het calculatieproces bij Bribus?
 • Dat begint bij Studio B: hét online inspiratieplatform voor en door moderne vastgoedbeleggers en woningcorporaties. Met Studio B configureert u aan de hand van verschillende filters een keuken. Studio B bevat alle aspecten van de inspiratie-, calculatie- en operationele fase. In een gepersonaliseerde omgeving kunnen al uw medewerkers zien welke opties er tot het programma van eisen behoren. De keuzemogelijkheden worden opgeslagen en op een overzichtelijke wijze gedeeld met uw organisatie. Uw klant kan dan uit de geselecteerde opties een keuken tot in detail samenstellen. 

  Als u een keuken heeft samengesteld, ontvangt u direct een prijsindicatie en binnen 48 uur een maatwerk offerte voor de geconfigureerde keuken. Daarnaast voorziet Studio B een ontwerp standaard van installatietekeningen, een 3D-ontwerp en een hoge resolutie afbeelding. Ontdek Studio B en informeer naar de mogelijkheden bij uw accountmanager.

 • Kan ik een showroom van Bribus bezoeken?
 • Bribus heeft op meerdere locaties in Nederland showrooms en het is mogelijk om die te bezoeken. Dit kan uitsluitend op afspraak met een van onze accountmanagers. 

  Maak een afspraak met een accountmanager.

 • Hoe werkt de opstart van een project?
 • Bij Bribus ervaart u de voordelen van het Bribus B traject. Bribus B is een efficiënt en transparant traject van 10 stappen rondom het vervangen van keukens. Wij ontzorgen u van de opdrachtregistratie tot en met de nazorg. In dit hele traject heeft u één aanspreekpunt: uw projectleider. Hij verzorgt dan ook de opstart. Een van onze projectleiders zorgt ervoor dat de keukens goed geleverd en geïnstalleerd worden. Zowel in de sociale sector als de vrije huursector en zowel bij bewoonde als onbewoonde woningen. Bent u benieuwd naar wat Bribus B voor u kan betekenen?

  Neem dan contact op met een accountmanager.  

Ik ben klant bij Bribus

 • Hoe vind ik de juiste keukens voor mijn project en hoe ziet dat eruit?
 • In Studio B vindt u een gebruiksvriendelijk overzicht van al onze opties. Daarbij zorgt Bribus voor een persoonlijke keuzecoördinator. Uw vaste keuzecoördinator stelt samen met u een optiepakket samen voor de huurders en regelt alles wat er rondom een nieuwe te plaatsen keuken moet gebeuren. Dat begint met een adviesgesprek en loopt door tot de oplevering.

  Ontdek hier meer over Studio B. 

 • Wat zijn de garantievoorwaarden van Bribus?
 • Bribus biedt tot tien jaar na de factuurdatum garantie op de keuken. Kranen en apparaten vallen niet onder de garantie. Voor de montage geldt drie maanden garantie. Bekijk de algemene levervoorwaarden voor meer informatie. 
 • Welke werktekeningen kan Bribus aanleveren voor mijn keukenproject?
 • Online inspiratie platform Studio B levert standaard bij de door u geselecteerde keuken een DXF-bestand met daarin een 3D-tekening. Dit is een AutoCAD-tekening die u rechtstreeks kunt integreren in uw ontwerp.

  Dit maakt van Studio B hét hulpmiddel voor (interieur)architecten, bouwkundig tekenaars, CAD-tekenaars en BIM-modelleurs. Wij adviseren tevens praktische en fraaie indelingen die passen bij uw behoefte.

  Meer informatie.

 • Hoe pakt Bribus de voorbereiding van het project aan?
 • Bribus werkt met een multidisciplinair team waardoor iedere schakel in de keten de aandacht krijgt die het verdient. Dat ziet er zo uit. Onze accountmanager ontwerpt speciaal voor u een concept op maat. De accountmanagers werken overal in Nederland en zijn experts op het gebied van de lokale woningmarkt. Een van hen vormt uw belangrijkste contactpersoon.

  De specialisten van onze afdeling calculatie zijn gekoppeld aan uw accountmanager. Het team werkt keukens en/of concepten professioneel uit en visualiseert deze in uw eigen online omgeving: Studio B. Is er sprake van huurderskeuze? Dan voert onze keuzecoördinator het gesprek met de huurder. Dit kan op iedere gewenste locatie door heel Nederland. Ze houden rekening met de kaders van de opdrachtgever en ondersteunen de huurders in het keuzetraject.

  Een projectleider van Bribus zorgt ervoor dat de keukens goed geleverd en geïnstalleerd worden en de uitvoerder montage stemt alle werkzaamheden af met de uitvoerder van uw project. Wilt u daar meer informatie over? Ontdek Bribus B.

  Of neem contact op met een accountmanager.

 • Hoe werkt het montageproces bij Bribus?
 • Bribus heeft één aanspreekpunt voor het gehele montageproces. Dan bent u verzekerd van een perfecte levering, inclusief montage en nazorg. Na overeenstemming met u, de beheerder en de huurders controleren we op locatie de montage-afspraken. Op ieder project is minstens een van onze monteurs aanwezig. Daarnaast coördineren onze collega’s vanuit ons projectbureau zowel de nieuwbouw en mutatie trajecten als het planmatige en dagelijkse onderhoud. Ook hierin werkt onze aanpak met een multidisciplinair team door. 

  Verzeker uzelf van het hoogst mogelijke rendement door gebruik te maken van de montage- en servicediensten van Bribus!

  Of neem contact op met een accountmanager.

Bribus regelt het

Betrek ons bij uw project en vertel ons uw wensen over de benodigde keukens. Wij komen met een passend voorstel en borgen gedurende het volledige traject de kwaliteit die u van ons mag verwachten. U kunt contact opnemen met de accountmanager in uw regio.

Ja, ik betrek Bribus bij mijn project