Van ontwerp tot oplevering

Bribus regelt het


Beleggers en vastgoedontwikkelaars vormen de laatste jaren een steeds grotere doelgroep – en daar zijn we trots op! Betrekt u ons bij uw programma van eisen, dan verzorgen wij een helder en aansprekend voorstel. Met een concept op maat en keuze uit een ruim assortiment. Van nieuwbouw- tot renovatieproject en van planmatig onderhoud tot het vervullen van keukenwensen van kopers of huurders: wij nemen u graag al het werk uit handen.

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus pragmatisch proces

  Efficiënt proces

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

 • Bribus voordelen

  Kostenbesparing

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws

 

Onze uitgebreide serie

Kwaliteitskeukens


Bij Bribus heeft u de keuze uit een uitgebreide serie kwaliteitskeukens die wij speciaal voor vastgoedbeleggers en de recreatiebranche hebben ontwikkeld. Deze concepten kunt u naar eigen wens - en budget - aanpassen. Zo bieden wij diverse eigentijdse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert de huurder of koper zelf een keuken op maat, voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze hoge rendement keukens

Efficiënt en kostenbesparend

Ons stappenplan


Laat de coördinatie van het hele keuken(vervangings)traject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld een appartementencomplex of recreatiewoningen in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact met ons op voor uw stappenplan

bribus-b-rendement
icon_magazines

Bekijk het magazine online:

Het Rendement

Naar het magazine

Één aanspreekpunt

Hoger rendement


Ons werk houdt niet op nadat wij een keuken hebben geleverd en gemonteerd. Integendeel! Ook de nazorg hoort bij ons werk. Bribus vormt één aanspreekpunt en wij nemen u al deze zaken met plezier uit handen. Zodat u profiteert van een hoger rendement zonder rompslomp. Wilt u kennismaken met de Bribus medewerker in uw regio?

Bekijk onze contactpersonen

Bribus een hoger rendement

Het beste rendement


'Door de samenwerking met Bribus weet ik zeker dat de keukens op tijd geleverd en gemonteerd worden. Het proces is eenvoudig en de lijnen zijn kort. Op dat vertrouwen bouw ik graag verder!'

Aqua Vastgoed

Bekijk deze referentie

Het Rendement

Vraag het magazine aan

Het Rendement


 
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact