Van ontwerp tot oplevering

Bribus regelt het


Woningcorporaties en zorginstellingen vormen de laatste jaren een steeds grotere doelgroep – en daar zijn we trots op! Betrekt u ons bij uw programma van eisen, dan verzorgen wij een helder en aansprekend voorstel. Met een concept op maat en keuze uit een ruim assortiment. Van nieuwbouw- tot keukenvervangingen en van planmatig onderhoud tot het vervullen van keukenwensen van kopers of huurders: wij nemen u graag al het werk uit handen.

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws

 

Onze uitgebreide serie

Kwaliteitskeukens


Onze keukens kunt u naar eigen wens en budget aanpassen. Zo bieden wij diverse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u als woningcorporatie een solide basiskeuken. Is er sprake van huurderskeuze? Dan is dat geen probleem, huurders kunnen kiezen uit vele opties, uiteraard binnen uw kaders. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze kwaliteitskeukens

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

vastgoed geselecteerd

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Probeert u zelf maar

Studio B

Slimmer werken én kosten besparen

Onze maatwerkformule


We adviseren huurders en kopers, verzorgen de keukenopname bij de mensen thuis, tekenen de nieuwe keuken in én regelen de volledige montage. Dat is onze maatwerkformule. Iedereen werkt in hetzelfde ordersysteem. Dit scheelt tijd, geld én fouten. Ook houden we alles overzichtelijk en in één hand, terwijl u op ieder moment mee kunt kijken hoe een keuzetraject ervoor staat. Benieuwd wat voor een resultaat dit voor u kan opleveren?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaatt
icon_magazines

Bekijk het magazine online:

Het Resultaat

Bekijk het magazine

BRIBUS VERZORGT HET COMPLETE TRAJECT

TEVREDEN HUURDER


Esmeray Izmil, huurder: “Het is heerlijk koken in mijn nieuwe keuken! Hij ziet er fantastisch uit en is van veel betere kwaliteit dan de keuken die ik hiervoor had. Ik zag eigenlijk best op tegen de hele operatie - oude keuken slopen, nieuwe erin - maar het was binnen een halve dag gepiept! De mannen van Bribus hebben de achterwand netjes betegeld en alles keurig achtergelaten. Hartstikke fijn!”

Tevreden huurder

Nieuwe stadse woonwijk ‘Veemarkt’ in Utrecht


'De rest van de week zijn er twee tot drie monteurs druk om de keukens te monteren. Dit fluctueert per week, dus de flexibiliteit van Bribus is een groot voordeel voor ons.'

Bouwinvest

Bekijk deze referentie

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het Resultaat

Vraag het magazine aan

Het Resultaat


 
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact