Keukens voor 
huurwoningen

Bribus helpt woningcorporaties om vrijkomende, nieuwe of te renoveren woningen snel van nieuwe keukens te voorzien. Dit kan volledig naar wens van de nieuwe huurder. Wij zorgen dat u de woning weer zo snel mogelijk kunt verhuren met een kant-en-klaar keukenconcept op maat. Wij regelen alles rondom de mutatie en staan garant voor optimale nazorg met als resultaat: tevreden huurders.

Onze werkwijze
uw voordelen

 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Keukenspecialist voor
Woningcorporaties

Keukens voor huurwoningen kunnen naar eigen wens en budget worden aangepast. Bij ons vindt u diverse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u als woningcorporatie een solide basiskeuken. Is er sprake van huurderskeuze? Ook dat is mogelijk. Huurders kunnen kiezen uit vele opties, uiteraard binnen uw kaders.

Bekijk onze keukens voor huurwoningen

Offerte of prijsindicatie nodig?
Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door uzelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Studio B
StudioB-Keukenontwerp200301
StudioB-Keukenontwerp142301
StudioB-Keukenontwerp041802
StudioB-Keukenontwerp041702
StudioB-Keukenontwerp041306
StudioB-Keukenontwerp041401
StudioB-Keukenontwerp041305
StudioB-Keukenontwerp031606
StudioB-Keukenontwerp031706
StudioB-Keukenontwerp041402
StudioB-Keukenontwerp031602
StudioB-Keukenontwerp031605
StudioB-Keukenontwerp031502
StudioB-Keukenontwerp031503
StudioB-Keukenontwerp031103
StudioB-Keukenontwerp031106

Onze maatwerkformule voor
Woningcorporaties

Met Bribus kunt u slimmer werken én kosten besparen. Wij adviseren huurders, verzorgen de keukenopname bij mensen thuis, tekenen de nieuwe keuken in én regelen de volledige montage. Dat is onze maatwerkformule voor woningcorporaties. Iedereen werkt in hetzelfde ordersysteem. Dit scheelt tijd en geld. Ook houden we alles overzichtelijk en in één hand, zodat u op ieder moment mee kunt kijken hoe een keuzetraject ervoor staat.

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaatt

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief
Het nieuws

 

Alles-uit-handen-service voor
Tevreden huurder

Bribus heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van het complete traject rondom keukens voor huurwoningen. Wij houden hierbij rekening met uw kaders en verwachtingen, maar kijken ook naar de wensen van uw huurders. Uiteraard houden wij u, als woningcorporatie, proactief en goed op de hoogte. Zo bewaart u het overzicht. Ook bent u verzekerd van de beste nazorg, dat is onze praktische alles-uit-handen-service voor tevreden huurders én verhuurders!

Tevreden huurder

Bribus gaat logistieke uitdaging aan
45 Designkeukens per week voor slim campusproject

Op nog geen tien minuten van het centrum van Amsterdam wordt hard gewerkt aan Campus Diemen Zuid. Vijf voormalige kantoorcomplexen worden verbouwd tot 936 zelfstandige appartementen voor studenten. Onder meer een supermarkt, wasserette, fietsenmaker, pizzeria, café en fitnesscentrum maken de campus compleet. Bribus verzorgt de keukens voor de appartementen.

Bekijk deze referentie

Bribus gaat logistieke uitdaging aan 45 Designkeukens per week voor slim campusproject

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Contact