Keukens voor 
huurwoningen

Bribus helpt woningcorporaties om vrijkomende, nieuwe of te renoveren woningen snel van nieuwe keukens te voorzien. Dit kan volledig naar wens van de nieuwe huurder. Wij zorgen dat u de woning weer zo snel mogelijk kunt verhuren met een kant-en-klaar keukenconcept op maat. Wij regelen alles rondom de mutatie en staan garant voor optimale nazorg met als resultaat: tevreden huurders.

Onze werkwijze
uw voordelen

Kwaliteitsborging

okt 20, 2016, 14:33
Title : Kwaliteitsborging

Keukenspecialist voor
Woningcorporaties

Keukens voor huurwoningen kunnen naar eigen wens en budget worden aangepast. Bij ons vindt u diverse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u als woningcorporatie een solide basiskeuken. Is er sprake van huurderskeuze? Ook dat is mogelijk. Huurders kunnen kiezen uit vele opties, uiteraard binnen uw kaders.

Bekijk onze keukens voor huurwoningen

Offerte of prijsindicatie nodig?
Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door uzelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Studio B
StudioB-Keukenontwerp013001
StudioB-Keukenontwerp013006
StudioB-Keukenontwerp013005
StudioB-Keukenontwerp013007
StudioB-Keukenontwerp012910
StudioB-Keukenontwerp012909
StudioB-Keukenontwerp013002
StudioB-Keukenontwerp013101
StudioB-Keukenontwerp013003
StudioB-Keukenontwerp013008
StudioB-Keukenontwerp013102
StudioB-Keukenontwerp013004
StudioB-Keukenontwerp012904
StudioB-Keukenontwerp012903
StudioB-Keukenontwerp012908
StudioB-Keukenontwerp012907
StudioB-Keukenontwerp012902
StudioB-Keukenontwerp012906
StudioB-Keukenontwerp012901
StudioB-Keukenontwerp012905

Onze maatwerkformule voor
Woningcorporaties

Met Bribus kunt u slimmer werken én kosten besparen. Wij adviseren huurders, verzorgen de keukenopname bij mensen thuis, tekenen de nieuwe keuken in én regelen de volledige montage. Dat is onze maatwerkformule voor woningcorporaties. Iedereen werkt in hetzelfde ordersysteem. Dit scheelt tijd en geld. Ook houden we alles overzichtelijk en in één hand, zodat u op ieder moment mee kunt kijken hoe een keuzetraject ervoor staat.

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaatt

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief
Het nieuws

 

Alles-uit-handen-service voor
Tevreden huurder

Bribus heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van het complete traject rondom keukens voor huurwoningen. Wij houden hierbij rekening met uw kaders en verwachtingen, maar kijken ook naar de wensen van uw huurders. Uiteraard houden wij u, als woningcorporatie, proactief en goed op de hoogte. Zo bewaart u het overzicht. Ook bent u verzekerd van de beste nazorg, dat is onze praktische alles-uit-handen-service voor tevreden huurders én verhuurders!

Tevreden huurder

Bribus gaat logistieke uitdaging aan
45 Designkeukens per week voor slim campusproject

Op nog geen tien minuten van het centrum van Amsterdam wordt hard gewerkt aan Campus Diemen Zuid. Vijf voormalige kantoorcomplexen worden verbouwd tot 936 zelfstandige appartementen voor studenten. Onder meer een supermarkt, wasserette, fietsenmaker, pizzeria, café en fitnesscentrum maken de campus compleet. Bribus verzorgt de keukens voor de appartementen.

Bekijk deze referentie

Bribus gaat logistieke uitdaging aan 45 Designkeukens per week voor slim campusproject

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Contact