Keukens voor
kantoren

Stijlvolle kwaliteitskeukens
voor bedrijven

Geen kantoor is hetzelfde. Dat geldt ook voor onze kwaliteitskeukens. In onze uitgebreide serie vindt u altijd een passende oplossing voor uw kantoor of kantoren. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur én uw wensen creëren we samen de beste oplossing voor uw situatie. Indien gewenst passen wij een keukenconcept volledig op uw eisen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze kwaliteitskeukens

Vastgoed geselecteerd
Studio B

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Studio B
StudioB-Keukenontwerp111003
StudioB-Keukenontwerp110603
StudioB-Keukenontwerp110602
StudioB-Keukenontwerp110504
StudioB-Keukenontwerp110502
StudioB-Keukenontwerp110403
StudioB-Keukenontwerp110402
StudioB-Keukenontwerp110301
StudioB-Keukenontwerp110203
StudioB-Keukenontwerp110202
StudioB-Keukenontwerp095802
StudioB-Keukenontwerp095805
StudioB-Keukenontwerp110102
StudioB-Keukenontwerp095801
StudioB-Keukenontwerp095706
StudioB-Keukenontwerp095701

Lidl distributiecentrum Etten-Leur
Keukens in kantoortuinen

De kantoren van het distributiecentrum van Lidl in Etten-Leur zijn rigoureus verbouwd en gemoderniseerd. Na de nieuwbouw van het Lidl-distributiecentrum in Waddinxveen en de verbouwing in Weert, wisten Bribus en Lidl elkaar ook weer te vinden in Etten-Leur.

Bekijk de referentie

Bribus Lidl-DC keuken - Zakelijke markt - Kantoortuinen

Efficiënt en kostenbesparend
Ons stappenplan

Laat de coördinatie van uw keukentraject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken, zorginstellingen of kantoren in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-rendement

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Contact