Keukens voor
zorginstellingen

Sommige keukens moeten aan andere eisen voldoen dan andere. Dat is het geval bij keukens voor zorginstellingen. Deze moeten zowel op esthetisch als ergonomisch vlak precies aansluiten op de behoeften en mogelijkheden van de gebruikers, bijvoorbeeld 55-plussers of senioren met een vorm van dementie. Bij Bribus hebben we daar de nodige ervaring mee. Met onze keukenoplossingen bieden we precies datgene wat zorgorganisaties en bewoners nodig hebben. Oplossingen die passen binnen de mogelijkheden en budgetten van ieder project. Geen gedoe dankzij onze hoge kwaliteit, correcte oplevering en altijd perfecte service. Wij zorgen voor die keukens!

Onze werkwijze
uw voordelen

 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Als het even
Anders moet

In onze uitgebreide serie kwaliteitskeukens vindt u voor iedere zorginstelling en situatie een passende oplossing. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur is er altijd een passende keukenoplossing te vinden. Indien gewenst maken we de keuken op maat. U tevreden, de zorginstelling én eindgebruiker tevreden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens

Offerte of prijsindicatie nodig?
Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Studio B
StudioB-Keukenontwerp106307
StudioB-Keukenontwerp106306
StudioB-Keukenontwerp106305
StudioB-Keukenontwerp106302
StudioB-Keukenontwerp106206
StudioB-Keukenontwerp106205
StudioB-Keukenontwerp106203
StudioB-Keukenontwerp106106
StudioB-Keukenontwerp106105
StudioB-Keukenontwerp106103
StudioB-Keukenontwerp105903
StudioB-Keukenontwerp106006
StudioB-Keukenontwerp105905
StudioB-Keukenontwerp106002
StudioB-Keukenontwerp106007
StudioB-Keukenontwerp106102

De Leyhoeve Groningen
Een uniek concept

Mensen samen aangenaam oud laten worden. Dát is het doel van De Leyhoeve in Groningen wat zich heeft vertaald naar een bijzonder woonconcept waarin beleving centraal staat. Een beproefde aanpak, want na Tilburg en Berkel-Enschot was Groningen aan de beurt om kennis te maken met deze vernieuwende kijk op wonen. Om precies te zijn: wonen voor 55-plussers en voor senioren met een vorm van dementie of een somatische zorgvraag. Bribus realiseerde voor deze bijzondere locatie ruim tweehonderd keukens.

Bekijk deze referentie

De Leyhoeve Groningen Een uniek concept

Efficiënt en kostenbesparend
Ons stappenplan

Laat de coördinatie van uw keukentraject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken, zorginstellingen of kantoren in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-rendement

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Contact