Bribus Leyhoeve Keuken Groen - Keukens Zorginstellingen

keukens voor

zorginstellingen


Sommige keukens moeten aan andere eisen voldoen dan andere. Dat is het geval bij keukens voor zorginstellingen. Deze moeten zowel op esthetisch als ergonomisch vlak precies aansluiten op de behoeften en mogelijkheden van de gebruikers, bijvoorbeeld 55-plussers of senioren met een vorm van dementie. Bij Bribus hebben we daar de nodige ervaring mee. Met onze keukenoplossingen bieden we precies datgene wat zorgorganisaties en bewoners nodig hebben. Oplossingen die passen binnen de mogelijkheden en budgetten van ieder project. Geen gedoe dankzij onze hoge kwaliteit, correcte oplevering en altijd perfecte service. Wij zorgen voor die keukens!

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Als het even

Anders moet


In onze uitgebreide serie kwaliteitskeukens vindt u voor iedere zorginstelling en situatie een passende oplossing. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur is er altijd een passende keukenoplossing te vinden. Indien gewenst maken we de keuken op maat. U tevreden, de zorginstelling én eindgebruiker tevreden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

vastgoed geselecteerd

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Probeert u zelf maar

Studio B

De Lelyhoeve Groningen

Een uniek concept


Mensen samen aangenaam oud laten worden. Dát is het doel van De Leyhoeve in Groningen wat zich heeft vertaald naar een bijzonder woonconcept waarin beleving centraal staat. Een beproefde aanpak, want na Tilburg en Berkel-Enschot was Groningen aan de beurt om kennis te maken met deze vernieuwende kijk op wonen. Om precies te zijn: wonen voor 55-plussers en voor senioren met een vorm van dementie of een somatische zorgvraag. Bribus realiseerde voor deze bijzondere locatie ruim tweehonderd keukens.

Bekijk de referentie

Bribus Leyhoeve Buitenkant - Keukens Zorginstellingen

Efficiënt en kostenbesparend

Ons stappenplan


Laat de coördinatie van het hele keuken(vervangings)traject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken of recreatiewoningen in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-rendement

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact