U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Op naar 2019!


12-12-2018 | Bribus sluit het mooie en bewogen jaar 2018 af! De kerstboom staat inmiddels en daar gaan wij van 24 december tot en met 2 januari met elkaar van genieten.

Lees meer

Een kantoor bouw je om de keuken


22-10-2018 | Keukens in kantoortuinen? Jazeker, onmisbaar zelfs! Zo ook in het gemoderniseerde DC van Lidl Nederland in Etten-Leur. Benieuwd naar de keukens in Etten-Leur?

Lees meer

Duurzaamheid is een kwestie van doen


16-10-2018 | Op vakantiepark Landal Twenhaarsveld zijn op 4 oktober de eerste twee gerenoveerde ‘groene inspiratiebungalows’ geopend. Ze worden verwarmd met een warmtepomp en in de keukens vind je geen gaskookstellen maar inductiekookplaten. Landal GreenParks vindt duurzaamheid namelijk erg belangrijk. Ze werken daarom bij voorkeur samen met leveranciers die óók een duurzame lijn volgen. Dus is het niet verwonderlijk dat zij voor het renoveren van de keukens uitkwamen bij Bribus. Landal GreenParks groen bezig!

Lees meer

Bribus en ieder1: klaar voor nóg vijf jaar!


12-10-2018 | Bribus en Woonbedrijf Ieder1 hebben hun samenwerkingscontract met vijf jaar verlengd. Ieder1 is de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek en biedt goede en betaalbare huurwoningen in Deventer en Zutphen. En daar passen de goede en betaalbare keukens van Bribus natuurlijk helemaal bij! In het keukenmagazine van Bribus Het Resultaat leest u binnenkort meer over deze duurzame samenwerking.

Lees meer

Ons afval als bron van verwarming


10-10-2018 | Wat gebeurt er met hout uit het productieproces dat niet meer her te gebruiken is? Dat vermalen wij. Het wordt opgeslagen in silo’s om het weer te gebruiken als energiebron om onze panden te verwarmen gedurende de koudere maanden van het jaar.

Lees meer

Bribus werkt duurzaam met composiet werkbladen


5-10-2018 | Bribus zoekt duurzaamheid door de gehele keten. Zo kiezen wij voor composiet werkbladen die Milieukeur gecertificeerd zijn. Bribus is op meerdere vlakken duurzaam bezig.

Lees meer

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws