U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Het Effect van Bribus


15-8-2019 | We hebben fusienieuws... Onze voormalige magazines Het Rendement en Het Resultaat zijn samengegaan in het hagelnieuwe blad genaamd Het Effect.

Lees meer

Bribus op de BouwBeurs 2019


13-2-2019 | Wat een succesvolle BouwBeurs! Bij Bribus was het een drukke week waarbij er veel interesse was voor al onze product highlights, ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied en keukeninspiratietool Studio B!

Lees meer

De circulaire keuken van de TU Delft en Bribus


1-2-2019 | NH Nieuws deed uitgebreid verslag van de ontwikkelingen omtrent de circulaire keuken. Een gezamenlijk project van de TU Delft en Bribus dat op de voet wordt gevolgd door woningcorporaties Eigen Haard en Ymere.

Lees meer

Bribus op de BouwBeurs 2019


29-1-2019 | Vanzelfsprekend is Bribus weer op de BouwBeurs in Utrecht te vinden. Wij stellen gratis toegangskaarten beschikbaar waarmee u van 4 t/m 8 februari terechtkunt in de Jaarbeurs.

Lees meer

Bribus doneert 5000 euro aan Hartstichting


17-12-2018 | Ook dit jaar doneren wij geld aan een goed doel als alternatief voor het versturen van kerstkaarten en kerstpresentjes. Voor 2018 is het de Hartstichting geworden.

Lees meer

Op naar 2019!


12-12-2018 | Bribus sluit het mooie en bewogen jaar 2018 af! De kerstboom staat inmiddels en daar gaan wij van 24 december tot en met 2 januari met elkaar van genieten.

Lees meer

Een kantoor bouw je om de keuken


22-10-2018 | Keukens in kantoortuinen? Jazeker, onmisbaar zelfs! Zo ook in het gemoderniseerde DC van Lidl Nederland in Etten-Leur. Benieuwd naar de keukens in Etten-Leur?

Lees meer

Duurzaamheid is een kwestie van doen


16-10-2018 | Op vakantiepark Landal Twenhaarsveld zijn op 4 oktober de eerste twee gerenoveerde ‘groene inspiratiebungalows’ geopend. Ze worden verwarmd met een warmtepomp en in de keukens vind je geen gaskookstellen maar inductiekookplaten. Landal GreenParks vindt duurzaamheid namelijk erg belangrijk. Ze werken daarom bij voorkeur samen met leveranciers die óók een duurzame lijn volgen. Dus is het niet verwonderlijk dat zij voor het renoveren van de keukens uitkwamen bij Bribus. Landal GreenParks groen bezig!

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws