22-03-2011

Belangrijke veiligheidswaarschuwing afzuigkappen Pelgrim en ETNA


Het betreft de volgende typenummers:

A4423LRVS     A4424LRVS    A4464LZT       PSK660MAT    T4476LRVS     A4424LZT 

T4404TRVS     PSK960RVS    A4463LRVS     T4478LRVS     T4424TRVS     PSK960MAT

A4463LZT       A4464LRVS    PSK660RVS     PSK960LRVS

Wij hebben geconstateerd dat de schakelaars in combinatie met de bedieningsknoppen van een aantal afzuigkappen van ETNA en Pelgrim niet aan de gestelde veiligheidseisen voldoen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat u via de bedieningsknoppen in contact komt met de netspanning. Dit kan gevaarlijk zijn.

Tot op heden hebben wij geen meldingen over dit euvel ontvangen van consumenten. Het is geconstateerd in test situaties. Wij willen niet dat u risico’s loopt bij het bedienen van de afzuigkap. Tijdens een kort bezoek van onze servicemonteur kunnen wij het euvel verhelpen.

De afzuigkappen zijn verkocht vanaf januari 2008. Het betreft de serienummers waarvan de eerste 4 cijfers beginnen met 0745 tot en met 1110. Noteer s.v.p. het volledige serienummer. De type- en serienummers staan vermeld op een sticker aan de binnenzijde van de afzuigkap; zie de cirkel in dit voorbeeld. Om deze te zien moet u de vetfilters uitnemen. Als een ander type- of serienummer als boven aangegeven op het typeplaatje is vermeld, hoeft u geen actie te ondernemen.

Wij verzoeken u, als eigenaar of gebruiker van één van bovengenoemde afzuigkappen, zo spoedig mogelijk naar www.afzuigkapregistratie.nl te gaan. Op deze site kunt u uw toestel registreren voor een servicebezoek. Houdt u s.v.p. het complete serienummer bij de hand. U kunt ook contact met ons opnemen op het gratis nummer 0800-3322332. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zodra u contact met ons opneemt kunnen we een afspraak maken voor een monteurbezoek op een voor u geschikt moment.

Wij danken u voor uw medewerking en bieden onze verontschuldigingen aan voor het ongemak.

www.afzuigkapregistratie.nl
0800-3322332

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws