10-09-2012

Finalisten Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012 zijn bekend


Bernhard ten Brinke in de race voor titel Entrepreneur Of The Year 2012

De finalisten voor de prestigieuze titel Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012 zijn bekend. Bernhard ten Brinke, Algemeen Directeur van Bribus,  is genomineerd voor de Entrepreneur Of The Year award. In de categorie Accelerating is Bernhard dit jaar kanshebber op de titel van meest succesvolle topondernemer van 2012. De uiteindelijke winnaar van de Entrepreneur Of The Year finale wordt op 6 oktober bekendgemaakt tijdens de galafinale in Amsterdam.

ENtrepreneur of the Year verkiezing

De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze verkiezing ter wereld voor succesvolle ondernemers en wordt in Nederland voor de 17e keer uitgereikt. De Ernst & Young Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap. Andrea Vogel, Programma Directeur van Ernst & Young Entrepreneur Of The Year: “Succesvolle ondernemers zijn de smaakmakers van de economie waarbij het draait om kansen zien en grijpen. Maar ook het beste halen uit talenten en mogelijkheden om zo het beste uit een organisatie te halen. Want juist ondernemers die het beste uit zichzelf en hun omgeving halen, maken het verschil.”

Finalisten in de categorie Accelerating zijn:

  • de heer B.T.H. ten Brinke, Bribus B.V. - Dinxperlo
  • de heer E. Hobbel, Kenbri Fire Fighting B.V. - Stellendam
  • de heer B. Malenstein, Bergman Clinics B.V. - Naarden
  • de heer F. Oosterberg, Oosterberg B.V. - Zutphen
  • de heer Th. Pouw, Theo Pouw B.V. - Utrecht

JUry

Het gehele nominatietraject wordt begeleid door een deskundige, onafhankelijke jury onder leiding van Hans Biesheuvel voorzitter MKB-Nederland. Onder de juryleden bevinden zich verder voormalige winnaars, vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, bestuurders uit het bedrijfsleven en andere deskundigen. Per categorie zijn specifieke deskundige jury’s samengesteld. Belangrijkste criteria voor de nominatie: de wijze waarop de ondernemer zijn onderneming succesvol maakte. Belangrijke elementen hierin zijn de ondernemersstrategie, de prestaties van de onderneming en de visie van de ondernemer.

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws