01-11-2012

Aswa Keukens en Bribus bundelen krachten


Complete ontzorging voor woningcorporaties

Hoe we dat bij Bribus doen? Bijvoorbeeld door het complete keuzeproces voor huurders – en eventueel kopers – uit handen te nemen. Zo hoeven corporaties zelf geen woonwinkel meer in stand te houden. Om de huurders dicht bij huis te laten kiezen uit alle mogelijkheden, werken we nauw samen met keukenzaken in het land. Zoals Aswa Keukens, met vestigingen in Helmond, Hilversum, Uden, Dordrecht en Venlo.

Perfecte aanvulling

“We zijn een gezond, solide familiebedrijf, net als Bribus”, zegt Robbert Leemans, directeur-eigenaar van Aswa Keukens. “Ook wij hebben veel kennis en zijn erg betrokken bij onze klanten. Wij bevinden ons in een ander segment van de markt, met onder meer SieMatic keukens. Als partners vullen we elkaar nu perfect aan. Samen bieden we een compleet assortiment voor alle doelgroepen, met keukens voor elke smaak en portemonnee.” 

Compleet verzorgd

Vlak voor de kerst gaat de samenwerking officieel van start in Hilversum. Danny Pluijm, bij Aswa Keukens verantwoordelijk voor projecten, legt uit: “In onze showroom komt een speciale ruimte met Bribus en Bribus Premium keukens. Hier kunnen huurders van regionale woningcorporaties in een sfeervolle ambiance hun keuken en apparatuur uitzoeken. Vervolgens kunnen wij het hele traject voor de corporaties verzorgen, onder coördinatie van Bribus. Van advies bij de intake en de eerste schets tot en met de oplevering van de keuken.

Digitaal bestand

Danny Pluijm vervolgt: “We hebben eigen monteurs in dienst. Wil de corporatie een deel zelf doen? Dan kan dat ook. Dit maakt ons heel flexibel.” Volgens Robbert Leemans biedt de samenwerking nog meer voordelen. “Zo kunnen we voor Bribus en de corporatie voorraden verzorgen. En met onze jarenlange ervaring kunnen we makkelijk inspelen op alle mogelijkheden. Ten slotte gebruiken we de iPad in het keuzeproces, met een invulschema dat heel makkelijk is te koppelen aan het interne beheersysteem van een corporatie. Zo heeft de verhuurder in zijn eigen systeem altijd direct inzicht in alle keukengegevens. Dat is ontzorgen 2.0!”

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws