01-11-2012

Woonveste kiest voor keukens van Bribus


Sylvia Nijhoff, contractbeheerder bij Woonveste, vertelt: “Een aantal jaren geleden is onze enige tegelleverancier failliet gegaan. Dat leverde veel problemen op en heeft ons aan het denken gezet. Dit willen we met onze keukens niet meemaken. -Om niet afhankelijk te hoeven zijn van één keukenleverancier, kozen we ervoor een tweede achter de hand te hebben: Bribus. De samenwerking verliep zo goed dat we hebben besloten om helemaal over te stappen: met Bribus als eerste leverancier en de andere partij als tweede. Vanaf 1 januari 2013 komen alle nieuwe keukens voor renovatieprojecten en nieuwbouw van Bribus. De andere partij blijft het onderhoud van hun eigen keukens verzorgen.”

Flinke operatie

Ine Karreman, medewerker woonservice van Woonveste, vult aan: “Dat klinkt makkelijk, maar bij zo’n beslissing ga je niet over één nacht ijs. Het is een flinke operatie die veel voeten in de aarde heeft. Zo moeten we iedereen – zowel intern als de aannemers en onze huurders – goed informeren, onze woonwinkel opnieuw inrichten, brochures aanpassen en leren werken met andere codes en bestelprocedures.” Haar directe collega Wendy Norbart voegt toe: “Dit betekent ook dat de eerste keuzegesprekken met huurders langer gaan duren. Gelukkig heeft Ardie de Bruijn van Bribus aangeboden om bij deze eerste gesprekken aanwezig te zijn om advies te geven. Die hulp waarderen we enorm!”

Goede service

“Dat is ook meteen één van de redenen waarom we op Bribus zijn overgestapt”, vult Sylvia Nijhoff aan. “De service is erg goed! Maar ook het tekenprogramma en de bestelprocedure zijn veel eenvoudiger. Bribus kan daarnaast aangepaste keukens op maat maken, bijvoorbeeld onderrijdbaar of in hoogte verstelbaar. Verder verloopt de samenwerking tussen Bribus en onze aannemers prima. Bovendien neemt Bribus verantwoordelijkheid en denkt goed met ons mee. Als we bijvoorbeeld iets vergeten of niet goed invullen, trekken ze aan de bel. Ook naar onze wens om een uitgebreider kleurenpalet is geluisterd. Bij problemen of beschadigingen zorgt Bribus binnen vijf dagen voor een oplossing. En als er een keer iets niet mogelijk is, zeggen ze dat eerlijk. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel de prijs. We willen de kosten voor onze huurders zo laag mogelijk houden: dankzij de scherpe prijsafspraken met Bribus kan dat!”

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws