01-12-2014

Huurders zeer enthousiast over nieuwe keukens


Keukens 88 appartementen Weststellingwerf

Vorig jaar juni zijn we begonnen met de realisatie van drie nieuwe gebouwen met 54 appartementen”, vertelt Minne Galama. “Ondanks de vele onwerkbare dagen tijdens de lange winter, is onze planning niet eens zo veel uitgelopen. De oplevering en sleuteloverdracht van de 54 appartementen vindt nog dit jaar plaats. Inmiddels zijn ook alle keukens al geleverd en geplaatst. Een hele klus, maar het resultaat is ernaar: ze zien er prachtig uit.”

Ruim aanbod

“We werken al jaren exclusief samen met Bribus” vervolgt de projectleider. “Dat gaat prima. Ze hebben een ruim aanbod en zijn heel flexibel – dat betaalt zich terug. Bij nieuwbouwprojecten volgen we meestal een vast traject: ons eigen keukenkeuzecentrum is ingericht met drie standaard keukenopstellingen van Bribus. Uit deze basiskeukens kunnen de huurders een keuze maken. Willen ze meer, dan betalen ze dit zelf. Zij kunnen ‘opplussen’ zoveel ze willen. Hierbij hebben de huurders keuze uit alle keukens in het Bribus-assortiment. Vervolgens tekenen wij de keuken, zorgen we voor de bestelling bij Bribus en in overleg plannen we de levering. De ruime keuze wordt duidelijk door de huurders gewaardeerd: er is veel aan meerwerk in keukens en apparatuur besteld!”

Prima opgepakt

De keukens zijn per bouwlaag geleverd, waarbij de eerste levering in twee delen werd ‘opgeknipt’: keukens vóór de bouwvakantie, de apparatuur erna. “Dat was goed te regelen en werd door Bribus prima opgepakt”, geeft Minne Galama aan. “Tussentijds heeft de aannemer het leverschema nog gewijzigd, maar dat was voor Bribus geen probleem. De nalevering liet helaas wat langer op zich wachten, het zou handiger zijn als dit in de toekomst wat sneller kan. Gelukkig is alles nu compleet en ziet het er prachtig uit. Ook de huurders – die al een kijkje konden nemen tijdens drie speciaal georganiseerde huurdersdagen – zijn uitermate enthousiast! Ik ben zeer tevreden over het hele proces. Op naar de volgende 34 appartementen!”

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws