01-01-2015

Nieuwe medewerkers


Edwin van der Plas – Accountmanager

‘Al meer dan 14 jaar keukenkennis’

Edwin van der Plas: een echte salesman die ervan houdt om ‘naar buiten te gaan’. Niet voor niets is de Brabander begin februari bij Bribus in dienst getreden als accountmanager in de buitendienst. Edwin bedient het rayon Den-Haag, Utrecht en een deel van Noord-Brabant.

“Met mijn 14 jaar aan keukenkennis wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan mijn rayon door opdrachtgevers te enthousiasmeren over Bribus. Piet-Hein Kraakman tipte mij als oud-collega om te solliciteren op deze functie. Door de manier waarop hij met passie over Bribus praat, heb ik de stap gezet en zijn we opnieuw collega’s.”

Geworteld in de bouwsector

Edwin komt uit een bouwfamilie. “Mijn vader is metselaar en ook de rest van de familie is aan de bouw gerelateerd. Mijn eerste werkervaring deed ik op bij een keukenspecialist bij ons in de regio. Ik ben daar gestart als verkoper en doorgegroeid naar vestigingsmanager en mede-eigenaar. Even heb ik nog in een andere sector gewerkt, maar al snel kwam ik toch weer uit bij de keukenbranche.”

De BouwBeurs als ontgroening

“De eerste weken bij Bribus gingen voorbij in een sneltreinvaart. De BouwBeurs vond plaats in mijn tweede week bij Bribus. Een super ervaring en ik ben geweldig ontvangen door collega’s. Als Brabo infiltreren in de Achterhoek is dus toch niet zo’n beproeving. De ‘zeggen waar het op staat’-mentaliteit bij Bribus spreekt mij erg aan.”

Martin Pongers – Key Accountmanager Ontwikkelaars

‘Iets extra’s doen en een stukje emotie geven’

Martin Pongers is terug van weggeweest. Van 1999 tot 2005 werkte hij bij Bribus als Accountmanager Beleggers en is terug in de functie Accountmanager Ontwikkelaars. “Ik sta versteld van waar Bribus nu staat en de groei die de organisatie heeft doorgemaakt.”

Als oud-marinier houdt Martin van het groepsgevoel. “Een relatie opbouwen met klanten en hen ontzorgen van A tot Z zit in mijn bloed. Ik wil de klant meteen ontmoeten, leren kennen en zien waar hij of zij mee bezig is. Een team vormen en regelmatig contact blijven houden, zodat ik precies weet hoe ik aan de wensen kan voldoen.”

Projectontwikkeling in de zorg

“Ik houd mij vooral bezig met de zorglijn. Mijn ambitie is om Bribus een nog grotere speler te laten zijn in de zorgsector en om ons product daar nog beter op af te stemmen. Daarbij heb ik vooral oog voor de eindgebruiker: optimaal rendement en optimale ontzorging. Iets extra’s kunnen doen en een stukje emotie geven: dat hoort bij deze sector.”

Drive en ambitie

“Begin januari ben ik gestart en dat voelde als een warme deken. Bij Bribus wordt er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk te laten starten. Ik ben Bribus altijd blijven volgen, maar toen ik het bedrijf en de fabriek weer zag, was ik helemaal om. De drive en ambitie zijn voelbaar en dat werkt motiverend.”

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws