01-03-2016

‘Bribus Extra is kwaliteit van montage, op zijn best!’


Eén aanspreekpunt voor levering, montage en nazorg

“Voorheen werd de montage uitbesteed. Er was te weinig controle op het eindresultaat. Bovendien wilden wij de kwaliteit van de montage ‘op zijn best’ uitvoeren en invloed hebben op de afwerking en nazorg. Het voelde alsof we ons werk niet helemaal af konden maken. In 2011 startten we met Bribus Extra B.V. om alles onder één dak te organiseren en om klanten te ontzorgen van het contact met verschillende partijen.””

Werken in teams

“Bribus Extra bestaat uit 34 werknemers, waarvan 5 op de binnendienst. Wij rijden met 17 Bribus Extra busjes door het land en sinds kort ook in België. De teams bestaan uit servicemonteurs en eerste en tweede monteurs, die in verschillende samenstellingen naar een opdracht rijden. Daarnaast is er een Uitvoerder Keukenmontage die projecten onder zijn beheer heeft en deze regelmatig bezoekt. Ook alle andere montagewerken worden door hem bezocht en begeleid.”

Helikopterview

“Als bedrijfsleider van Bribus Extra houd ik mij bezig met het aansturen van eigen personeel. Ik overleg en houd contact met de accountmanagers, projectleiders en de binnendienst. Ik ben een luisterend oor voor klanten zoals onderaannemers, woningcorporaties en beheerders. Zij kunnen hun wensen aan mij kwijt. Daarnaast signaleer ik verbeterpunten, werk deze uit en zorg ervoor dat deze ingezet worden. Met mijn ‘helikopterview’ houd ik het overzicht.”

Continu processen verbeteren

“Onze klanten halen meer uit Bribus Extra dan alleen een kwalitatief goede montage van keukens. Ons team is zeer gedreven en denkt oplossingsgericht mee op diverse niveaus. De monteurs passen maatwerk toe op élk project om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De beste service verlenen is hun doel en dat merk ik aan de inbreng van eigen ideeën om te verbeteren. Een bijzonder team vol enthousiasme!”

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws