15-12-2016

Luxe keukens voor uniek recreatiepark


Waar tot voor kort een weiland lag, ontwikkelt EuroParcs een uniek vakantiepark; aan het Markermeer en middenin het groen. Een perfecte locatie voor een luxe vakantie of een weekendje weg. Daarnaast zorgt EuroParcs voor de exploitatie en het beheer van de vakantiewoningen – inclusief het onderhoud van de tuin en de schoonmaak. Ideaal voor beleggers, die er dan ook als de kippen bij waren toen de woningen van de eerste bouwfase in de verkoop gingen. “En nog steeds”, vertelt eigenaar Wim Vos niet zonder trots. “Op vijf na, zijn alle geplande woningen verkocht.”

Prima samenwerking

Een groot deel van de circa 200 recreatiewoningen is al gebouwd – en voorzien van strakke Bribus keukens. “We werken al ruim tien jaar heel goed samen met Bribus”, geeft Wim Vos aan. “Zij leveren inmiddels de keukens voor al onze parken en dat loopt prima. We kijken wel eens verder, maar we komen altijd weer bij Bribus uit. Zij zijn flexibel, hebben goede contactpersonen die hun afspraken nakomen en bieden uitstekende kwaliteit. Ik vind het vooral prettig dat zij advies geven en een voorselectie maken, waardoor de keuze niet te groot is. En willen onze klanten toch graag wat meer keus of luxe, dan kunnen zij altijd terecht in de showroom. Praktisch op alle vlakken!” 

Tien keukens per week

Bij het ontwikkelen van een nieuw park zoals Resort Poort van Amsterdam, komt Arman Özyilmaz – accountmanager recreatie bij Bribus – in actie. Hij zorgt ervoor dat alles intern bij Bribus goed wordt geregeld en de keukens volgens afspraak worden geleverd. Van het checken of de leidingen voor de keuken op de juiste plek zijn gelegd tot de eindcontrole. “Die regierol is mij op het lijf geschreven”, vertelt Arman. “We leveren voor dit park zo’n tien keukens per week op, en elke keer voelt het goed; ik heb echt eer van mijn werk. Zeker hier, met prachtige woningen op deze mooie plek. En is er een kink in de kabel? Dan zorgen we bij Bribus dat het probleem snel wordt opgelost. Daar moet een opdrachtgever op kunnen vertrouwen. Ik doe dan ook mijn uiterste best voor langdurige relaties met partijen als EuroParcs!”

Bribus_project Poort van Amsterdam_recreatiewoningen

Bribus_Project_EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Kookworkshop voor bewoners Klaasje Zevenster


26-10-2017 | Bewoners van aanleunwoningen van Klaasje Zevenster maken kennis met koken op inductie. Veilig én energiezuinig. De bewoners verhuizen binnenkort naar nieuwe woningen waarvoor wij de keukens leveren, uitgerust met ATAG apparatuur. Maar eerst leren de bewoners de nieuwe apparatuur kennen. Daarvoor organiseerde Syntrus Achmea (projectuitvoerder) een workshop. Zo leren de bewoners de kneepjes van het koken met inductie. Ook de omgang met een combi-oven met magnetronfunctie en een Duo Logic afzuigkap kwamen ruimschoots aan bod.

Lees meer

Bribus innoveert: nieuwe frontenboor-robot


15-5-2017 | Ook in de keukenbranche wordt automatisering van het productieproces steeds vaker toegepast. Bribus heeft onlangs twee frontenboor-robots aangeschaft, waarmee het productieproces van de keukenfronten efficiënter en sneller is geworden. Bribus realiseert met de geavanceerde frontenboor-robots een aanzienlijke reducering van de faalkosten en ook de kans op beschadigingen wordt tot een minimum beperkt.

Lees meer

Werken bij Bribus?


16-3-2017 | Wil jij werken in een innovatieve organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? En heb jij alle ingrediënten in huis om ons team te komen versterken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Lees meer

Bribus op de BouwBeurs 2017


19-12-2016 | Komt u de Bribus stand bezoeken op de BouwBeurs? Van 6 t/m 10 februari 2017 presenteert Bribus zich op de BouwBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bestel direct uw gratis toegangskaarten!

Lees meer

Vivax housing en Bribus


15-12-2016 | Samen met regionale partners bouwen aan woningen voor de toekomst. Vivax housing is onlangs gestart met de bouw van zes Vivax woningen in de werkplaats van Te Mebel vastgoedonderhoud in Doetinchem. De woningen zijn energieneutraal en geschikt voor bijvoorbeeld statushouders, studenten of starters in de woningmarkt. De woningen zijn voorzien van compacte Bribus keukens met een strakke en moderne uitstraling.

Lees meer

Samenwerken met Bribus begint in the Network Kitchen


15-12-2016 | The Network Kitchen is een ontmoetingsplaats waar (flex)werken, vergaderen, netwerken, koken, eten en drinken samenkomen. Jaarlijks zullen er diverse evenementen georganiseerd worden in de vastgoed- en technologie sector, met als doel verbinden en samenwerken in de keten. Bribus ontwikkelde een fraaie keuken voor the Network Kitchen.

Lees meer

Reginox: een wereldmerk uit Nederland


15-12-2016 | Bribus staat voor uitstekende kwaliteit. Dit komt terug in producten zoals de spoelunits. Het spoelbakken-assortiment van Bribus bestaat onder andere uit de hoogwaardige RVS spoelunits van Reginox.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws