15-12-2016

Luxe keukens voor uniek recreatiepark


Waar tot voor kort een weiland lag, ontwikkelt EuroParcs een uniek vakantiepark; aan het Markermeer en middenin het groen. Een perfecte locatie voor een luxe vakantie of een weekendje weg. Daarnaast zorgt EuroParcs voor de exploitatie en het beheer van de vakantiewoningen – inclusief het onderhoud van de tuin en de schoonmaak. Ideaal voor beleggers, die er dan ook als de kippen bij waren toen de woningen van de eerste bouwfase in de verkoop gingen. “En nog steeds”, vertelt eigenaar Wim Vos niet zonder trots. “Op vijf na, zijn alle geplande woningen verkocht.”

Prima samenwerking

Een groot deel van de circa 200 recreatiewoningen is al gebouwd – en voorzien van strakke Bribus keukens. “We werken al ruim tien jaar heel goed samen met Bribus”, geeft Wim Vos aan. “Zij leveren inmiddels de keukens voor al onze parken en dat loopt prima. We kijken wel eens verder, maar we komen altijd weer bij Bribus uit. Zij zijn flexibel, hebben goede contactpersonen die hun afspraken nakomen en bieden uitstekende kwaliteit. Ik vind het vooral prettig dat zij advies geven en een voorselectie maken, waardoor de keuze niet te groot is. En willen onze klanten toch graag wat meer keus of luxe, dan kunnen zij altijd terecht in de showroom. Praktisch op alle vlakken!” 

Tien keukens per week

Bij het ontwikkelen van een nieuw park zoals Resort Poort van Amsterdam, komt Arman Özyilmaz – accountmanager recreatie bij Bribus – in actie. Hij zorgt ervoor dat alles intern bij Bribus goed wordt geregeld en de keukens volgens afspraak worden geleverd. Van het checken of de leidingen voor de keuken op de juiste plek zijn gelegd tot de eindcontrole. “Die regierol is mij op het lijf geschreven”, vertelt Arman. “We leveren voor dit park zo’n tien keukens per week op, en elke keer voelt het goed; ik heb echt eer van mijn werk. Zeker hier, met prachtige woningen op deze mooie plek. En is er een kink in de kabel? Dan zorgen we bij Bribus dat het probleem snel wordt opgelost. Daar moet een opdrachtgever op kunnen vertrouwen. Ik doe dan ook mijn uiterste best voor langdurige relaties met partijen als EuroParcs!”

Bribus_project Poort van Amsterdam_recreatiewoningen

Bribus_Project_EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws