• Het Effect van Bribus

  aug 15, 2019, 12:10 by Sander Nieling
  We hebben fusienieuws... Onze voormalige magazines Het Rendement en Het Resultaat zijn samengegaan in het hagelnieuwe blad genaamd Het Effect.
  Lees meer
 • Bribus op de BouwBeurs 2019

  feb 13, 2019, 16:33 by Sander Nieling
  Wat een succesvolle BouwBeurs! Bij Bribus was het een drukke week waarbij er veel interesse was voor al onze product highlights, ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied en keukeninspiratietool Studio B!
  Lees meer
 • De circulaire keuken van de TU Delft en Bribus

  feb 1, 2019, 08:39 by Sander Nieling
  NH Nieuws deed uitgebreid verslag van de ontwikkelingen omtrent de circulaire keuken. Een gezamenlijk project van de TU Delft en Bribus dat op de voet wordt gevolgd door woningcorporaties Eigen Haard en Ymere.
  Lees meer
 • Bribus op de BouwBeurs 2019

  jan 29, 2019, 15:48 by Sander Nieling
  Vanzelfsprekend is Bribus weer op de BouwBeurs in Utrecht te vinden. Wij stellen gratis toegangskaarten beschikbaar waarmee u van 4 t/m 8 februari terechtkunt in de Jaarbeurs.
  Lees meer
 • Bribus doneert 5000 euro aan Hartstichting

  dec 17, 2018, 12:46 by Sander Nieling
  Ook dit jaar doneren wij geld aan een goed doel als alternatief voor het versturen van kerstkaarten en kerstpresentjes. Voor 2018 is het de Hartstichting geworden.
  Lees meer
 • Op naar 2019!

  dec 12, 2018, 17:04 by Sander Nieling
  Bribus sluit het mooie en bewogen jaar 2018 af! De kerstboom staat inmiddels en daar gaan wij van 24 december tot en met 2 januari met elkaar van genieten.
  Lees meer
 • Een kantoor bouw je om de keuken

  okt 22, 2018, 10:59 by Sander Nieling
  Keukens in kantoortuinen? Jazeker, onmisbaar zelfs! Zo ook in het gemoderniseerde DC van Lidl Nederland in Etten-Leur. Benieuwd naar de keukens in Etten-Leur?
  Lees meer
 • Duurzaamheid is een kwestie van doen

  okt 16, 2018, 15:54 by Sander Nieling
  Op vakantiepark Landal Twenhaarsveld zijn op 4 oktober de eerste twee gerenoveerde ‘groene inspiratiebungalows’ geopend. Ze worden verwarmd met een warmtepomp en in de keukens vind je geen gaskookstellen maar inductiekookplaten. Landal GreenParks vindt duurzaamheid namelijk erg belangrijk. Ze werken daarom bij voorkeur samen met leveranciers die óók een duurzame lijn volgen. Dus is het niet verwonderlijk dat zij voor het renoveren van de keukens uitkwamen bij Bribus. Landal GreenParks groen bezig!
  Lees meer
 • Bribus en ieder1: klaar voor nóg vijf jaar!

  okt 12, 2018, 13:44 by Sander Nieling
  Bribus en Woonbedrijf Ieder1 hebben hun samenwerkingscontract met vijf jaar verlengd. Ieder1 is de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek en biedt goede en betaalbare huurwoningen in Deventer en Zutphen. En daar passen de goede en betaalbare keukens van Bribus natuurlijk helemaal bij! In het keukenmagazine van Bribus Het Resultaat leest u binnenkort meer over deze duurzame samenwerking.
  Lees meer
 • Ons afval als bron van verwarming

  okt 10, 2018, 16:06 by Sander Nieling
  Wat gebeurt er met hout uit het productieproces dat niet meer her te gebruiken is? Dat vermalen wij. Het wordt opgeslagen in silo’s om het weer te gebruiken als energiebron om onze panden te verwarmen gedurende de koudere maanden van het jaar.
  Lees meer
 • Bribus werkt duurzaam met composiet werkbladen

  okt 5, 2018, 08:31 by Sander Nieling
  Bribus zoekt duurzaamheid door de gehele keten. Zo kiezen wij voor composiet werkbladen die Milieukeur gecertificeerd zijn. Bribus is op meerdere vlakken duurzaam bezig.
  Lees meer
 • Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep

  jul 13, 2018, 09:51 by Sander Nieling
  Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.
  Lees meer
 • Studio B, vastgoed geselecteerd

  jun 4, 2018, 10:07 by Sander Nieling
  Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.
  Lees meer
 • Bribus en MVO

  mei 25, 2018, 10:10 by Sander Nieling
  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.
  Lees meer
 • Samen voor een 9+

  feb 20, 2018, 10:16 by Sander Nieling
  Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.
  Lees meer
 • Project Skaeve Huse

  jan 9, 2018, 15:46 by Sander Nieling
  In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.
  Lees meer
 • Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand

  jan 2, 2018, 15:00 by Sander Nieling
  Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.
  Lees meer
 • Wij wensen u een fantastisch 2018!

  dec 14, 2017, 15:21 by Sander Nieling
  Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!
  Lees meer
 • Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek

  nov 16, 2017, 13:22 by Sander Nieling
  Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.
  Lees meer
 • Kookworkshop voor bewoners Klaasje Zevenster

  okt 26, 2017, 13:35 by Sander Nieling
  Bewoners van aanleunwoningen van Klaasje Zevenster maken kennis met koken op inductie. Veilig én energiezuinig. De bewoners verhuizen binnenkort naar nieuwe woningen waarvoor wij de keukens leveren, uitgerust met ATAG apparatuur. Maar eerst leren de bewoners de nieuwe apparatuur kennen. Daarvoor organiseerde Syntrus Achmea (projectuitvoerder) een workshop. Zo leren de bewoners de kneepjes van het koken met inductie. Ook de omgang met een combi-oven met magnetronfunctie en een Duo Logic afzuigkap kwamen ruimschoots aan bod.
  Lees meer
 • Bribus innoveert: nieuwe frontenboor-robot

  mei 15, 2017, 11:05 by Sander Nieling
  Ook in de keukenbranche wordt automatisering van het productieproces steeds vaker toegepast. Bribus heeft onlangs twee frontenboor-robots aangeschaft, waarmee het productieproces van de keukenfronten efficiënter en sneller is geworden. Bribus realiseert met de geavanceerde frontenboor-robots een aanzienlijke reducering van de faalkosten en ook de kans op beschadigingen wordt tot een minimum beperkt.
  Lees meer
 • Werken bij Bribus?

  mrt 16, 2017, 10:15 by Sander Nieling
  Wil jij werken in een innovatieve organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? En heb jij alle ingrediënten in huis om ons team te komen versterken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!
  Lees meer
 • Bribus op de BouwBeurs 2017

  dec 19, 2016, 09:48 by Sander Nieling
  Komt u de Bribus stand bezoeken op de BouwBeurs? Van 6 t/m 10 februari 2017 presenteert Bribus zich op de BouwBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bestel direct uw gratis toegangskaarten!
  Lees meer
 • Vivax housing en Bribus

  dec 15, 2016, 12:09 by Sander Nieling
  Samen met regionale partners bouwen aan woningen voor de toekomst. Vivax housing is onlangs gestart met de bouw van zes Vivax woningen in de werkplaats van Te Mebel vastgoedonderhoud in Doetinchem. De woningen zijn energieneutraal en geschikt voor bijvoorbeeld statushouders, studenten of starters in de woningmarkt. De woningen zijn voorzien van compacte Bribus keukens met een strakke en moderne uitstraling.
  Lees meer
 • Samenwerken met Bribus begint in the Network Kitchen

  dec 15, 2016, 11:45 by Sander Nieling
  The Network Kitchen is een ontmoetingsplaats waar (flex)werken, vergaderen, netwerken, koken, eten en drinken samenkomen. Jaarlijks zullen er diverse evenementen georganiseerd worden in de vastgoed- en technologie sector, met als doel verbinden en samenwerken in de keten. Bribus ontwikkelde een fraaie keuken voor the Network Kitchen.
  Lees meer
 • Reginox: een wereldmerk uit Nederland

  dec 15, 2016, 11:26 by Sander Nieling
  Bribus staat voor uitstekende kwaliteit. Dit komt terug in producten zoals de spoelunits. Het spoelbakken-assortiment van Bribus bestaat onder andere uit de hoogwaardige RVS spoelunits van Reginox.
  Lees meer
 • Luxe keukens voor uniek recreatiepark

  dec 15, 2016, 11:12 by Sander Nieling
  In Uitdam, op een schitterende, groene en waterrijke locatie, wordt gebouwd aan de laatste recreatiewoningen van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Op nog geen vijftien minuten van onze hoofdstad is het hier uitermate goed toeven op ruime kavels. Naast splinternieuwe recreatiewoningen is het park onder meer voorzien van een jachthaven, restaurant, watersportcentrum, binnenzwembad en diverse speeltuinen. Bribus tekende voor de keukens.
  Lees meer
 • Wij wensen u een prachtig 2017!

  dec 15, 2016, 10:57 by Sander Nieling
  Bij Bribus kijken we terug op een heel mooi 2016. We hebben prachtige opdrachten voor u mogen realiseren en nieuwe relaties welkom mogen heten. Dat stemt ons zeer positief en we blikken dan ook graag vooruit op het nieuwe jaar. Wij kijken ernaar uit om, samen met u, van 2017 weer zo’n mooi jaar te maken.
  Lees meer
 • Werken bij Bribus?

  aug 30, 2016, 14:26 by Niek Geerdink
  Heb jij interesse in een loopbaan bij Bribus? Dan hebben wij een aantal leuke vacatures met opleidingsmogelijkheden in onze productieomgeving. Door de groei van onze activiteiten breiden wij uit. Ben je klaar voor een loopbaan binnen een innovatieve organisatie? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct!
  Lees meer
 • Bribus introduceert Bribus Premium: greeploos, stijlvol en modern

  jul 8, 2016, 16:24 by Niek Geerdink
  Keukens voor mensen die zeer hoge eisen stellen aan uitstraling, comfort en kwaliteit. Bribus Premium heeft het allemaal. De nieuwe greeploze keukens zijn subliem afgewerkt, gemaakt van duurzame materialen en zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Een Bribus Premium keuken is verkrijgbaar in zes kleuren, vier verschillende afwerkingsniveaus en twee houtnerfstructuren.
  Lees meer
 • Nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens

  jul 8, 2016, 16:21 by Niek Geerdink
  Op zaterdag 19 maart heeft Bribus negen nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens in ontvangst genomen van leverancier ‘Paashuis bedrijfswagens’ uit Doetinchem. De Volvo FL280 vrachtwagens met Euro6-norm motoren zijn voorzien van het nieuwste TomTom-navigatiesysteem en een fris design op de cabines en laadbakken.
  Lees meer
 • Martijn Krabben - Accountmanager

  jul 8, 2016, 16:19 by Niek Geerdink
  Een nieuw maar bekend gezicht bij Bribus! Na een afwezigheid van 12 jaar kwam Martijn Krabben in 2015 terug in de vertrouwde Bribus omgeving. Waar hij voorheen nog werkzaam was in de showroom en later als verkoper in de binnendienst, is hij nu Accountmanager Wederverkoop. In deze functie heeft hij contact met externe partijen die Bribus keukens verkopen. “Bribus is voor mij een nieuw en modern bedrijf in een vertrouwd jasje, dus de uitdaging als Accountmanager Wederverkoop ging ik graag aan!”
  Lees meer
 • Woonbedrijf uit Eindhoven spreekt wederom vertrouwen uit in Bribus

  jul 8, 2016, 16:08 by Niek Geerdink
  Woningcorporatie Woonbedrijf uit Eindhoven heeft de samenwerking met Bribus verlengd met een 2-jarig contract. Na de prettige samenwerking van de afgelopen drie jaar, spreekt de organisatie hiermee nogmaals haar vertrouwen uit.
  Lees meer
 • Nieuwe lades in ons assortiment: helemaal van deze tijd

  mei 1, 2016, 16:31 by Niek Geerdink
  Bribus is innovatief en streeft constant naar verbetering. Daarom leveren wij sinds 1 maart een nieuw type ladebak. Met deze ladebakken krijgen de keukens van Bribus een luxere uitstraling. Daar waar voorheen de ladebak rond was afgewerkt is alles nu strak getrokken.
  Lees meer
 • Bribus op Renovatie & Transformatie 2016

  mei 1, 2016, 16:30 by Niek Geerdink
  Op 12, 13 en 14 april was Bribus aanwezig op de Renovatie & Transformatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Onder het genot van een hapje en een drankje konden woningcorporaties, VVE-bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerenden in de bouw kennis maken met onze nieuwe producten en diensten. We hebben vele relaties en geïnteresseerden mogen verwelkomen en de reacties op onze nieuwe producten en diensten waren erg positief. Wij willen alle belangstellenden bedanken voor hun bezoek!
  Lees meer
 • Arman Özyilmaz – Accountmanager

  mei 1, 2016, 16:26 by Niek Geerdink
  Arman Özyilmaz is sinds begin februari werkzaam als accountmanager van Bribus in de recreatieve sector. In deze functie heeft hij veel contact met vakantieparken en chaletbouwers door het hele land. Arman is al 12 jaar actief in de keukensector en besloot onlangs om bij Bribus zijn carrière voort te zetten. “Bribus denkt vooruit en ziet grote potentie in de recreatieve sector en ik wil graag een bijdrage leveren aan het opzetten van deze markt.”
  Lees meer
 • Oersterk en krasbestendig: composiet werkbladen

  apr 1, 2016, 16:35 by Niek Geerdink
  Een aanrechtblad bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer van de keuken. Bribus Keukens biedt een groot assortiment werkbladen, passend in iedere stijl. Voor een natuurlijke uitstraling van een keuken raden wij onze composiet werkbladen aan: hét alternatief voor natuursteen met oersterke eigenschappen!
  Lees meer
 • Bribus neemt nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens in ontvangst

  mrt 24, 2016, 14:25 by Niek Geerdink
  Op zaterdag 19 maart heeft Bernhard ten Brinke, eigenaar van Bribus keukens, negen nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens in ontvangst genomen.
  Lees meer
 • Nieuw: slimme, ruimtebesparende sifon

  mrt 1, 2016, 17:04 by Niek Geerdink
  Bribus staat voor uitstekend vakmanschap. Daarom zijn we constant op zoek naar nog betere kwaliteit van onze producten, tot in elk detail! Na een uitgebreide testfase neemt Bribus de Panama sifon, een innovatief product van Reginox, standaard op in het assortiment.
  Lees meer
 • Herindeling Bribus binnendienst

  mrt 1, 2016, 16:55 by Niek Geerdink
  Na de vakantieperiode in augustus 2015 zijn wij gestart met een herindeling van onze afdeling binnendienst. Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij het takenpakket gespecificeerd en de afdeling gesplitst in een afdeling commerciële binnendienst en een projectburo.
  Lees meer
 • ‘Bribus Extra is kwaliteit van montage, op zijn best!’

  mrt 1, 2016, 16:52 by Niek Geerdink
  Sinds januari 2012 bestaat Bribus Extra: onze dienst die de levering, montage én nazorg van uw keukens tot in de puntjes verzorgt. Veel van onze partners maken hier al een aantal jaren dankbaar gebruik van. Maar wat is zo uniek aan Bribus Extra en hoe gaat het in zijn werk? Bedrijfsleider Geertje Haanstra vertelt er meer over.
  Lees meer
 • Bezoek Bribus op de Renovatie & Transformatiebeurs

  feb 11, 2016, 14:17 by Niek Geerdink
  Van 12 t/m 14 april 2016 is Bribus te vinden op de Renovatie & Transformatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.
  Lees meer
 • Samenwerking Eiland de Wild en Bribus Keukens

  jan 1, 2016, 17:05 by Niek Geerdink
  Eiland de Wild Keukens is een toonaangevende keukenleverancier in de regio Noord-Holland voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Eigenaren Rob Kuiper, Sander Tesselaar en Marcel Sijmons openden hun eerste showroom in 2010 en in 2014 kwam daar een tweede in Heerhugowaard bij. “Wij zijn een jong bedrijf met expansiedrift”, aldus Rob Kuiper.
  Lees meer
 • Vacatures Key Accountmanager en Accountmanager

  dec 9, 2015, 14:15 by Niek Geerdink
  Heb jij -net als wij- passie voor keukens? Bribus zoekt een Key Accountmanager Vastgoedbeleggers- en beheerders en een Accountmanager regio Amsterdam.
  Lees meer
 • Onze nieuwste vacatures

  okt 2, 2015, 14:09 by Niek Geerdink
  Heb jij – net als wij- passie voor keukens? Met ruim 190 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Bekijk onze nieuwste vacatures.
  Lees meer
 • De BouwBeurs 2015 was weer een prachtig evenement!

  mrt 1, 2015, 17:10 by Niek Geerdink
  Van 9 t/m 13 februari was Bribus deelnemer aan de Internationale BouwBeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Bribus heeft alle beursdagen veel bezoekers mogen verwelkomen. Wij kijken terug op een inspirerende week met prettige gesprekken en veel nieuwe ontmoetingen! Dit hebben wij met een duidelijke bedoeling gedaan: klanten en relaties ontvangen en voldoende tijd voor elkaar hebben. De reacties op onze beursstand en de productnoviteiten waren erg positief. Bribus wilt u dan ook hartelijk danken voor uw komst en we hopen dat u genoten heeft van onze stand en de BouwBeurs 2015.
  Lees meer
 • Bribus en Praxis draaien pilot

  feb 11, 2015, 14:01 by Niek Geerdink
  De vestigingen Raamdonksveer en Woerden van bouwmarkt Praxis hebben een Bribus keuken in hun assortiment opgenomen, met als doel de keukenverkoop te verhogen.
  Lees meer
 • Nieuwe medewerkers

  jan 1, 2015, 17:20 by Niek Geerdink
  Edwin van der Plas en Martin Pongers komen het team van Bribus versterken.
  Lees meer
 • Greenworks: het groene label van Raab Karcher

  jan 1, 2015, 17:14 by Niek Geerdink
  Met het label Greenworks van bouwmaterialen groothandel Raab Karcher kunnen architecten, ZZP’ers, woningbouwvereniging en de bouw- en installatiesector hun keuzes voor duurzame materialen op betere gronden maken. De bewustwording van het belang en de voordelen van duurzaam bouwen wordt steeds groter. Greenworks deelt vakinhoudelijke kennis en biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment bouwmaterialen, met Bribus als één van de partners.
  Lees meer
 • Bribus draait pilot met Praxis

  dec 15, 2014, 11:14 by Niek Geerdink
  Twee vestigingen van bouwmarkt Praxis hebben een Bribus keuken in hun assortiment opgenomen, met als doel de keukenverkoop te verhogen. Vincent Löke, key accountmanager wederverkoop, vertelt er meer over.
  Lees meer
 • Johan Bijlsma, onze nieuwe accountmanager

  dec 15, 2014, 11:13 by Niek Geerdink
  Hij is ambitieus en met zijn jarenlange ervaring geworteld in de keukenbranche. Sinds enkele weken is Johan Bijlsma bij ons in dienst getreden. Als accountmanager is hij werkzaam in de regio Noord-Holland en de polders, om daar de relaties met klanten van Bribus te onderhouden en, naar eigen zeggen, ‘de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen’.
  Lees meer
 • Bribus op de Bouwbeurs 2015

  dec 15, 2014, 11:10 by Niek Geerdink
  Komt u de Bribus Lounge bezoeken? Van 9 t/m 13 februari 2015 presenteert Bribus zich op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé tweejaarlijkse vakbeurs voor de uitvoerende bouw. De Bouwbeurs 2015 maakt onderdeel uit van de Week van de Bouw, een week waarin álles draait om bouwen. Bribus is aanwezig in hal 09, stand A046.
  Lees meer
 • Samenwerking met Pfleiderer GmbH voor een nog duurzamere keuken

  dec 10, 2014, 14:00 by Niek Geerdink
  Bribus Keukens uit Dinxperlo heeft eind november een langdurige samenwerkingsovereenkomst gesloten met Pfleiderer GmbH voor de toepassing van BalanceBoard spaanplaat.
  Lees meer
 • Huurders zeer enthousiast over nieuwe keukens

  dec 1, 2014, 12:10 by Niek Geerdink
  Al sinds 1992 levert Bribus alle keukens voor Woningstichting Weststellingwerf. Zo ook voor het nieuwbouwproject aan de Dr. Dreeslaan in Wolvega, waar 54 appartementen zijn verrezen en er nog eens 34 in de planning staan. Minne Galama, projectontwikkelaar en projectleider van de woningstichting, is enthousiast over de samenwerking.
  Lees meer
 • Woningcorporatie Eigen Haard kiest voor Bribus

  dec 1, 2014, 12:09 by Niek Geerdink
  Eén van de grootste woningcorporaties van Nederland, Eigen Haard uit Amsterdam en omgeving, heeft Bribus gekozen als samenwerkingspartner. Onder de vlag van Eigen Haard gaan we het complete traject rond het leveren en vervangen van keukens in het dagelijks en mutatieonderhoud op ons nemen. Een mooie opdracht, waar we erg trots op zijn.
  Lees meer
 • Bribus trotse partner binnen uniek Procasa-concept

  dec 1, 2014, 12:04 by Niek Geerdink
  Roy Fluit is productmanager keukens en sanitair van CRH Bouwmaterialenhandel. Hij vertelt enthousiast: “Afgelopen zomer hebben we Procasa gelanceerd, bedoeld om aannemers, makelaars en particulieren meer gemak te bieden. Zij kunnen nu bij één showroom terecht voor een complete keuken inclusief apparatuur, sanitair en tegels naar eigen smaak. Voor een zeer scherpe vaste prijs, waarbij alles tot en met de montage door één partij wordt verzorgd, zonder verrassingen achteraf. Hiervoor geldt een maatvoering van maximaal 6m2 voor de badkamer, 2m2 voor het toilet en een keuken tussen de 300 en 360 cm lang. Wil je de montage zelf regelen? Dan gaat er € 2.000,- van de totaalprijs af. Bovendien kun je kiezen voor één of twee onderdelen van het concept. Ook dan geldt een zeer scherpe prijs.”
  Lees meer
 • Bribus gaat internationaal

  dec 1, 2014, 12:02 by Niek Geerdink
  Bij Bribus verleggen we graag onze grenzen, nu ook letterlijk. Zo zijn we actief aan het onderzoeken of we ons met succes op de Duitse, Belgische en Chinese markt kunnen begeven. Ton ten Bokum – voormalig commercieel directeur en sinds 1 november International Sales Director – vertelt er meer over.
  Lees meer
 • Nieuwe machinestraat klaar voor de start

  dec 1, 2014, 12:01 by Niek Geerdink
  Na een succesvolle testperiode is onze nieuwe, supermoderne machinestraat klaar voor het echte werk: vanaf januari gaan we ‘m fulltime inzetten.
  Lees meer
 • Lean bouwen volgens Dura Vermeer

  nov 1, 2014, 11:38 by Niek Geerdink
  Sneller, beter, leuker en goedkoper. Dat zijn de belangrijkste voordelen van Lean bouwen, waarbij verspillingen zoveel mogelijk worden uitgebannen en een kortere looptijd het streven is. Dura Vermeer bouwt al zo’n drie jaar op deze manier, met Bribus als één van de vaste samenwerkingspartners.
  Lees meer
 • Kam-machine maakt machinestraat compleet

  okt 29, 2014, 11:24 by Niek Geerdink
  De kanten-aanzet-machine is een investering in de toekomst. Ons productieproces is hierdoor nog verder geprofessionaliseerd. De Kam-machine zorgt ervoor dat het proces van plaat naar halffabricaat bijna volledig geautomatiseerd verloopt. Belangrijkste voordeel: constante kwaliteit.
  Lees meer
 • Bribus schenkt nieuwe keuken aan Inloophuis Oude IJssel

  okt 15, 2014, 11:26 by Niek Geerdink
  Bribus levert graag een bijdrage aan bijzondere regionale projecten. We hechten veel waarde aan goede initiatieven waar wij een steentje aan bij kunnen dragen en ons betrokken bij voelen. Inloophuis Oude IJssel biedt mensen met kanker en hun naasten de ruimte om hun emoties en onzekerheden met lotgenoten te bespreken of ontspanning en afleiding te zoeken door middel van gezamenlijke activiteiten.
  Lees meer
 • Nieuw samenwerkingsverband Bribus en Woonstichting Vryleve

  sep 16, 2014, 13:58 by Niek Geerdink
  Woonstichting Vryleve speelt in op woonwensen in werkgebied Rijnwaarden en creëert woonoplossingen voor uiteenlopende doelgroepen, zoals starters, senioren of mensen met een beperking. Vryleve heeft extra oog voor comfort en de wens van de klant, zoals het zelf uitzoeken van een nieuwe keuken. Bribus gaat op dit punt de samenwerking aan en wordt de nieuwe leverancier van op maat gemaakte keukens.
  Lees meer
 • Bribus voor Woonbeheer Borne

  jul 23, 2014, 13:55 by Niek Geerdink
  Bribus werkt samen met Woonbeheer Borne. Bij Nieuwbouwprojecten bieden zij de mogelijkheid aan de bewoners om zelf te kiezen uit verschillende opties voor tegels, kleuren en uitbreidingen. Hierover verscheen een artikel in de Entree van juli 2014.
  Lees meer
 • Vernieuwde website online!

  jul 15, 2014, 11:33 by Niek Geerdink
  Heeft u ‘m al bekeken, onze compleet vernieuwde website? U vindt hier heldere en overzichtelijke informatie over ons bedrijf én ons uitgebreide assortiment.
  Lees meer
 • FSC®-certificaat? Vanzelfsprekend!

  jul 15, 2014, 11:32 by Niek Geerdink
  Bij Bribus hechten we veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom zijn we dit voorjaar een partnerschap aangegaan met FSC® Nederland. Hiermee geven we aan dat we altijd kiezen voor het gebruik van hout en papier uit verantwoord beheerde bossen, gecertificeerd volgens de standaarden van de Forest Stewardship Council® (FSC®). We zijn de enige Nederlandse keukenfabrikant met een FSC®-certificaat op het hele projectassortiment – en daar zijn we trots op!
  Lees meer
 • Bouw & Hout Convenant versterkt

  jun 26, 2014, 13:54 by Niek Geerdink
  Het Bouw & Hout Convenant is uitgebreid met drie partners. Met de ondertekening door Kegro Deuren, Bribus Keukens en PontMeyer zijn nu twintig Nederlandse bedrijven aangesloten bij dit wereldwijd unieke initiatief van FSC® Nederland.
  Lees meer
 • Bezoek Bribus op de Provada 2014

  jun 3, 2014, 13:52 by Niek Geerdink
  Van 3 tot en met 5 juni presenteert Bribus zich op de Provada 2014 in de Amsterdam RAI.
  Lees meer
 • FSC® vanzelfsprekende keuze voor Bribus Keukens

  apr 24, 2014, 13:50 by Niek Geerdink
  Bribus Keukens en FSC® Nederland zijn een partnerschap aangegaan. Hiermee geeft Bribus aan te kiezen voor de toepassing van hout en papier uit verantwoord beheerde bossen die gecertificeerd zijn volgens de standaarden van de Forest Stewardship Council® (FSC®). De keukenleverancier van vele bouwbedrijven en woniningcorporaties is de enige op de Nederlandse markt met een FSC®-certificaat op het hele projectassortiment.
  Lees meer
 • Verruimde kantoortijden

  dec 18, 2013, 13:48 by Niek Geerdink
  Bribus beter bereikbaar dankzij verruimde kantoortijden.
  Lees meer
 • Piet-Hein Kraakman Accountmanager New Business

  jun 25, 2013, 13:28 by Niek Geerdink
  Om de markt in het westen van het land beter te kunnen bedienen, is begin dit jaar Piet-Hein Kraakman bij ons in dienst getreden. Als accountmanager New Business gaat hij op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, om de toegevoegde waarde van ons bedrijf te presenteren. “Want Bribus is veel meer dan alleen een keukenfabrikant.”
  Lees meer
 • Duurzaam tot in het hart van de keuken

  jun 25, 2013, 13:25 by Niek Geerdink
  Dat Bribus graag zo duurzaam mogelijk te werk gaat, mag inmiddels duidelijk zijn. De duurzame innovaties van Whirlpool en Bosch voor keukens introduceren we dan ook graag in ons assortiment. Zeker als ze spectaculair zuiniger omgaan met water en energie.
  Lees meer
 • Keukenconsulent Yvonne Timmer - de Haan

  jun 25, 2013, 13:23 by Niek Geerdink
  Sinds 1 april van dit jaar is Yvonne Timmer - de Haan bij Bribus in dienst als keukenconsulent. Samen met consulent-collega’s Pascal ten Brincke en Frank Assink zorgt zij ervoor dat huurders van woningcorporaties de keuken krijgen die qua smaak en wensen perfect bij hen past.
  Lees meer
 • Bribus Eco genomineerd voor duurzaamheidsprijs wonen

  jun 25, 2013, 13:21 by Niek Geerdink
  Bribus Eco is de eerste keukenlijn die zowel bij productie, transport en vervanging aanzienlijk minder belastend is voor het milieu. Deze kwaliteiten hebben een nominatie opgeleverd voor de Nationale Innovatie- en Duurzaamheidsprijs Wonen. En daar zijn we best trots op.
  Lees meer
 • Pilotproject Bribus Eco maakt verwachtingen waar

  jun 25, 2013, 12:28 by Niek Geerdink
  De Kenniscampus in Ede is vóór het komend studiejaar drie woonblokken met in totaal 260 studentenkamers rijker. Allemaal voorzien van een gloednieuwe Bribus Eco keuken, die dit pilotproject met glans doorstaat.
  Lees meer
 • Bribus Eco genomineerd voor duurzaamheidsprijs

  mei 16, 2013, 13:46 by Niek Geerdink
  Bribus Eco is de eerste keukenlijn die zowel bij productie, transport en vervanging aanzienlijk minder belastend is voor het milieu. Deze kwaliteiten hebben een nominatie opgeleverd voor de Nationale Innovatie- en Duurzaamheidsprijs Wonen. En daar zijn we best trots op.
  Lees meer
 • Minder klachten en lagere onderhoudskosten dankzij nieuwe Reginox spoelbak

  mrt 1, 2013, 13:42 by Niek Geerdink
  Veel woningcorporaties zullen het probleem herkennen: huurders die niet zorgvuldig met hun keukenwerkblad omspringen en klagen over bijvoorbeeld schade door een te hete pan of kalkafzetting. Een groot aantal problemen komt voor rondom de spoelbak. Om dit te voorkomen, hebben we op de BouwBeurs een nieuwe, duurzame rvs spoelbak voor vlakinbouw van Reginox gepresenteerd – niet veel duurder dan een vierkante basis spoelbak. Dankzij de uitvoering in rvs zijn problemen met matte kalkafzetting op HPL plaatmateriaal verleden tijd: kalk op rvs is immers eenvoudig te verwijderen.
  Lees meer
 • Bribus en SieMatic: samen sterk

  mrt 1, 2013, 13:42 by Niek Geerdink
  SieMatic staat voor hoge kwaliteit, stijlvol design, optimaal gebruiksgemak en duurzaamheid. Bribus verzorgt complete keukenprojecten voor de zakelijke markt, met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Doordat we intensief met elkaar samenwerken, verhogen we het rendement van uw projecten. Samen bieden we een totaaloplossing voor alle projecten in de zakelijke woningmarkt, van huur tot koop en van stijlvol basic tot luxe. Naast een uitgebreider keuzepakket, profiteert u van onze gezamenlijke marktkennis, dealernetwerk en goede reputatie. En natuurlijk van een correcte service in heel Nederland!
  Lees meer
 • Een nieuwe keuken binnen vijf werkdagen

  mrt 1, 2013, 13:40 by Niek Geerdink
  Heeft uw project haast, loopt u voor op schema of heeft u om een andere reden heel snel een nieuwe keuken nodig? Wij kunnen keukens binnen vijf werkdagen leveren. Uw Bribus accountmanager kan u meer vertellen over de voorwaarden van deze snelle levering.
  Lees meer
 • Laser-edging: perfecte afwerking tot in het kleinste detail

  mrt 1, 2013, 13:39 by Niek Geerdink
  De fronten van alle Bribus Premium modellen zijn sinds vorig jaar afgewerkt met laser-edging: een zeer gladde, strakke en aantrekkelijke randafwerking. Voor een perfecte totaalindruk tot in het kleinste detail.
  Lees meer
 • De Bribus keukenconsulent: alles verzorgd rondom de levering van nieuwe keukens

  mrt 1, 2013, 13:39 by Niek Geerdink
  Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten komt veel kijken. Eén van onze ervaren keukenconsulenten neemt u graag alle zaken rondom de levering van nieuwe keukens uit handen. Tot in detail afgestemd met u én uw huurders of kopers.
  Lees meer
 • Keukenplanner in het nieuw

  mrt 1, 2013, 13:37 by Niek Geerdink
  Met de Bribus virtuele Keukenplanner heeft u een professionele ontwerptool in handen voor uw huurders. U kunt samen de vooraf bepaalde basisopstelling van de keuken aanpassen naar persoonlijke eisen en wensen. Denk aan de kleurstelling van fronten en werkbladen, andere grepen of extra kasten. Uiteraard binnen de lijnen en afspraken van uw project. In een paar minuten tijd heeft de huurder een duidelijke plattegrond, een vooraanzicht en een perfect, driedimensionaal fullcolour beeld van de nieuwe keuken. Helemaal naar wens.
  Lees meer
 • Maak kennis met Bribus Extra, ons eigen montage- en servicebedrijf

  mrt 1, 2013, 13:36 by Niek Geerdink
  Schaft u voor een nieuwbouw- of renovatietraject nieuwe keukens aan of wilt u verouderde keukens herstellen? Dan heeft u vaak te maken met verschillende partijen. We maken het u graag makkelijk met Bribus Extra, ons eigen montage- en servicebedrijf:
  Lees meer
 • Renovatieprogramma voor keukens van elk merk

  mrt 1, 2013, 13:35 by Niek Geerdink
  Vanaf dit jaar biedt Bribus een slim renovatieprogramma voor bestaande keukens, ongeacht welk merk. Keukens die nog een aantal jaren mee moeten conform PVE, maar wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, voorzien we van nieuwe fronten en grepen. Zo profiteert u van keukens die er weer als nieuw uitzien, voor een fractie van de prijs.
  Lees meer
 • Bribus Eco: onze duurzaamste keuken ooit!

  mrt 1, 2013, 13:33 by Niek Geerdink
  Tijdens de BouwBeurs 2013 hebben we onze gloednieuwe Ecolijn gelanceerd. Oersterke, maar lichtgewicht keukens die zijn gemaakt van onder meer vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als mais en riet. Bribus is de enige fabrikant die een dergelijke duurzame keuken exclusief op de Nederlandse markt brengt. Onze duurzaamste keukenlijn ooit is vanaf juli 2013 verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke kleuren.
  Lees meer
 • Bribus op de BouwBeurs 2013, groot succes!

  feb 28, 2013, 13:45 by Niek Geerdink
  Alle belangstellenden die ons een bezoek brachten tijdens de Bouwbeurs 2013 willen we hartelijk bedanken voor het bezoek. Mede dankzij u was het voor Bribus een groot succes!
  Lees meer
 • Laser-Edging, supergladde frontafwerking

  feb 26, 2013, 13:37 by Niek Geerdink
  De fronten van alle Bribus Premium modellen zijn voorzien van laser edging: een zeer gladde, strakke en aantrekkelijke afwerking voor een perfecte totaalindruk tot in het kleinste detail.​
  Lees meer
 • Nieuw en exclusief bij Bribus; Onze duurzaamste keuken ooit!

  jan 23, 2013, 12:33 by Niek Geerdink
  Nieuw in het assortiment bij Bribus; de Bribus Ecolijn. Oersterke, maar lichtgewicht keukens die o.a. zijn gemaakt van vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als mais en riet. Onze duurzaamste keukenlijn ooit is vanaf juli 2013 verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke kleuren.
  Lees meer
 • Bribus op de BouwBeurs 2013

  dec 18, 2012, 00:00 by Niek Geerdink
  Van 4 tot en met 9 februari presenteert Bribus zich samen met SieMatic op de BouwBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, in een stand van maar liefst 345 m2.
  Lees meer
 • Vincent Löke, onze accountmanager dealers

  nov 1, 2012, 14:03 by Niek Geerdink
  Sinds 1 januari werkt Vincent Löke bij Bribus als accountmanager dealers. Hij zorgt dat aannemers, woningcorporaties en verkopers van Bribus keukens altijd zijn voorzien van de juiste informatie, goede folders en perfect verkoopmateriaal. Ook verzorgt hij producttrainingen en controleert hij of de Bribus keukens in de showrooms er netjes bij staan.
  Lees meer
 • Nieuwe verpakkingsmachine

  nov 1, 2012, 14:02 by Niek Geerdink
  In augustus 2011 hebben we een nieuwe verpakkingsmachine in gebruik genomen. Deze kan 1.200 kasten per dag inpakken met FSC karton. Dit karton hebben we in maar liefst tien breedtematen op voorraad. Dit wordt op kastmaat gevouwen en verwerkt, hierdoor minimaliseren we het afval. De machine is voorzien van transportbanen. Deze vereenvoudigen niet alleen de logistiek, ook de kans op beschadigingen is hierdoor minimaal.
  Lees meer
 • Woonveste kiest voor keukens van Bribus

  nov 1, 2012, 14:00 by Niek Geerdink
  Wooncorporatie Woonveste uit Drunen sloot onlangs een contract met Bribus als nieuwe keukenleverancier. Medewerkers van Woonveste leggen uit waarom.
  Lees meer
 • Woonbedrijf Ieder1 kiest voor Bribus

  nov 1, 2012, 13:55 by Niek Geerdink
  Woonbedrijf ieder1, een corporatie met vestigingen in Deventer en Zutphen, heeft een eigen showroom waar huurders onder meer een nieuwe keuken, badkamer en toilet kunnen uitkiezen. Bribus verzorgt hier de keukens en binnenkort ook de diensten van een keukenconsulent. Beide partijen gaan in 2013 over op hetzelfde softwarepakket, zodat de samenwerking nog makkelijker gaat.
  Lees meer
 • Aswa Keukens en Bribus bundelen krachten

  nov 1, 2012, 13:54 by Niek Geerdink
  Aswa Keukens staat al 35 jaar bekend om zijn aantrekkelijke showrooms, fraaie keukens en voortreffelijke service. Voor Bribus is Aswa Keukens dan ook een perfecte samenwerkingspartner om woningcorporaties te ontzorgen.
  Lees meer
 • Uit eigen keuken

  nov 1, 2012, 13:52 by Niek Geerdink
  Wij leveren graag de beste keukens. Hierbij hoort vanzelfsprekend uitstekende service. Zo verzorgen we aanvullende diensten, zoals Bribus Extra, advies van onze keukenconsulent én het leveren van keukenapparatuur. Hiermee kunnen we u nog beter van dienst zijn.
  Lees meer
 • Nieuwe keukenlijn Bribus Premium

  nov 1, 2012, 13:46 by Niek Geerdink
  In het eerste kwartaal van 2013 zal Bribus een nieuwe keukencollectie aanbieden. De nieuwe collectie gaat eigentijdse fronten en werkbladen in frisse kleuren bevatten. Bekijk de nieuwe keukens uit de Bribus collectie.
  Lees meer
 • Finalisten Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012 zijn bekend

  sep 10, 2012, 12:26 by Niek Geerdink
  De finalisten voor de prestigieuze titel Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012 zijn bekend. Bernhard ten Brinke, Algemeen Directeur van Bribus, is genomineerd voor de Entrepreneur Of The Year award. In de categorie Accelerating is Bernhard dit jaar kanshebber op de titel van meest succesvolle topondernemer van 2012. De uiteindelijke winnaar van de Entrepreneur Of The Year finale wordt op 6 oktober bekendgemaakt tijdens de galafinale in Amsterdam.
  Lees meer
 • Maak kennis met Bribus Extra: het montage- servicebedrijf van Bribus

  aug 10, 2012, 12:23 by Niek Geerdink
  Wanneer u voor een nieuwbouw- of renovatietraject nieuwe keukens aanschaft of oude wilt herstellen, heeft u vaak te maken met verschillende partijen. Bribus Extra maakt het u graag makkelijk: met één aanspreekpunt bent u verzekerd van perfecte levering, inclusief montage en nazorg én het hoogste rendement.
  Lees meer
 • Bernhard ten Brinke genomineerd voor Entrepreneur Of The Year 2012

  jun 18, 2012, 12:22 by Niek Geerdink
  Voor de 17e keer organiseert Ernst en Young de Entrepreneur Of The Year verkiezing. De award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt.
  Lees meer
 • Zomervakantie 2012

  jun 7, 2012, 12:20 by Niek Geerdink
  In verband met onze vakantie zijn wij gesloten vanaf donderdag 19 juli om 12.00 uur tot en met vrijdag 17 augustus.
  Lees meer
 • Bribus op de beurs Provada 2012

  mei 25, 2012, 12:17 by Niek Geerdink
  Op 5 tot en met 7 juni is Bribus aanwezig op de Provada 2012 in de Amsterdam RAI. Graag verwelkomen we u op onze stand in hal 11 (Holland Hal) standnummer 49.
  Lees meer
 • Bribus present op de Support Beurs

  mrt 15, 2012, 12:14 by Niek Geerdink
  Ook dit jaar zijn wij weer prominent aanwezig op de Support Beurs. U vindt ons van 2 t/m 5 juni in de Jaarbeurs te Utrecht in Hal 7, stand F 030.
  Lees meer
 • Bezoek Bribus op Renovatie 2012

  feb 2, 2012, 12:12 by Niek Geerdink
  Van 6 tot en met 8 maart is Bribus present op Renovatie 2012 in de Brabanthallen in Den Bosch.
  Lees meer
 • Nieuwe vacatures bij Bribus keukens!

  sep 9, 2011, 12:10 by Niek Geerdink
  Ben jij de professional met passie voor keukens? Dan zijn we op zoek naar jou. Er zijn diverse vacatures beschikbaar (m/v). Wil jij ons team komen versterken?
  Lees meer
 • Samenwerking SieMatic en Bribus officieel van start

  sep 8, 2011, 12:06 by Niek Geerdink
  Bij Bribus hebben we ambitie: we willen de beste keukenleverancier van Nederland zijn. Dit bereiken we door te denken vanuit onze klanten, in te spelen op hun wensen en hen zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Inclusief een compleet keuzepakket keukens, voor iedere doelgroep en van stijlvol basic tot luxe design. Dit laatste bieden we sinds kort aan, samen met SieMatic. Een stevige basis voor nieuw succes!
  Lees meer
 • Compleet in FSC® – inclusief werkbladen

  jul 28, 2011, 12:05 by Niek Geerdink
  Ook de werkbladen die u bij ons bestelt, zijn inmiddels voorzien van het FSC®-certificaat.
  Lees meer
 • Zomervakantie 2011

  jul 5, 2011, 12:04 by Niek Geerdink
  In verband met onze vakantie zijn wij gesloten van donderdag 14 juli vanaf 12.00 uur tot en met vrijdag 12 augustus.
  Lees meer
 • Bribus op Provada 2011

  apr 26, 2011, 12:01 by Niek Geerdink
  De ideale gelegenheid om het nuttige met het aangename te verenigen.
  Lees meer
 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing afzuigkappen Pelgrim en ETNA

  mrt 22, 2011, 12:00 by Niek Geerdink
  Wij hebben geconstateerd dat de schakelaars in combinatie met de bedieningsknoppen van een aantal afzuigkappen van ETNA en Pelgrim niet aan de gestelde veiligheidseisen voldoen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat u via de bedieningsknoppen in contact komt met de netspanning. Dit kan gevaarlijk zijn.
  Lees meer
 • Bribus enige met FSC® op complete projectprogramma

  dec 23, 2010, 11:50 by Niek Geerdink
  Bribus draagt zorg voor de wereld om ons heen. Eerder kon u al lezen dat Bribus de enige keukenfabriek in Nederland is die werkt met het PEFC-certificaat.
  Lees meer
 • Kerstvakantie

  dec 21, 2010, 11:34 by Niek Geerdink
  Gedurende de kerstperiode genieten wij van een heerlijke vakantie.
  Lees meer
 • Nieuw: de Bribus Kleurenconfigurator

  dec 10, 2010, 11:32 by Niek Geerdink
  Kies spelenderwijs de favoriete kleurencombinatie voor uw keuken. De handige Bribus Kleurenconfigurator toont alle mogelijkheden.
  Lees meer
 • Bouwbeurs 2011 - Proef de duurzaamheid bij Bribus!

  nov 5, 2010, 11:30 by Niek Geerdink
  Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari presenteert Bribus zich tijdens de Internationale BouwBeurs 2011 in de Utrechtse Jaarbeurs.
  Lees meer
 • Samenwerking Woonstad Rotterdam en Bribus Keukens

  nov 5, 2010, 11:28 by Niek Geerdink
  Begin mei zijn Woonstad Rotterdam en Bribus Keukens een unieke samenwerking aangegaan. Bribus voorziet per jaar 2500 wooneenheden van Woonstad Rotterdam van een nieuwe keuken.
  Lees meer
 • Al onze keukens zijn groen

  jul 8, 2010, 11:27 by Niek Geerdink
  Bij Bribus staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het hout voor onze keukens is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Maar we doen nog veel meer!
  Lees meer
 • Succesvolle presentaties Bribus

  jul 8, 2010, 11:23 by Niek Geerdink
  Bribus was succesvol aanwezig op de Support Beurs, de Provada en Outdoor Gelderland. Wij danken alle bezoekers en relaties voor de plezierige contacten.
  Lees meer
 • Bezoek Bribus op de Support Beurs

  mei 19, 2010, 11:20 by Niek Geerdink
  Ook dit jaar zijn wij weer prominent aanwezig op de Support Beurs. U vindt ons van 2 t/m 5 juni in de Jaarbeurs te Utrecht in Hal 7, stand F 030.
  Lees meer
 • 25.000,- voor KiKa

  dec 11, 2009, 11:18 by Niek Geerdink
  De feestelijke opening van ons nieuwe bedrijfspand was niet alleen voor ons een mooie gebeurtenis. Dankzij de gulle giften van onze relaties kwam er ruim € 12.000 binnen voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Dit bedrag hebben we verdubbeld tot € 25.000,-.
  Lees meer
 • Open dagen groot succes!

  nov 11, 2009, 11:18 by Niek Geerdink
  Om ons nieuwe pand aan iedereen te laten zien, was het in oktober tien dagen lang Open Huis bij Bribus. We mochten honderden gasten verwelkomen.
  Lees meer
 • Online een Bribus droomkeuken ontwerpen

  okt 30, 2009, 09:23 by Sander Nieling
  De Bribus virtuele keukenplanner is vanaf nu actief op onze site www.bribus.nl. Met deze ontwerptool schetst u probleemloos een driedimensionaal ontwerp van de Bribus keuken die aan al uw eisen voldoet.
  Lees meer
 • Al onze productinformatie online

  okt 11, 2009, 11:13 by Niek Geerdink
  Direct toegang tot de specificaties van al onze producten op www.bestekservices.nl: de grootste zoekmachine van bouwend Nederland.
  Lees meer
 • Dubbel feest bij Bribus

  sep 28, 2009, 09:24 by Sander Nieling
  Een 80-jarig jubileum én een gloednieuw pand: reden genoeg voor een feestje! In oktober is het dubbel feest bij Bribus keukens. Want dan vieren we ons 80-jarig jubileum én presenteren we met trots ons nieuwe onderkomen.
  Lees meer
 • Nieuw adres voor Bribus

  sep 7, 2009, 12:30 by Sander Nieling
  Een nieuw pand betekent natuurlijk ook een nieuw adres. Bribus keukens is voortaan te vinden aan de Industriestraat 4 in Dinxperlo. Onze overige adresgegevens blijven hetzelfde, inclusief onze telefoonnummers.
  Lees meer
 • Zomersluiting Bribus 2009

  jul 16, 2009, 12:30 by Sander Nieling
  Ook bij de planning van onze vakantie sluiten we zoveel mogelijk aan op de ontwikkelingen bij onze klanten. Wij zijn gesloten vanaf vrijdag 17 juli tot en met vrijdag 14 augustus.
  Lees meer
 • Bribus op de BouwBeurs 2009

  dec 17, 2008, 12:30 by Sander Nieling
  Van maandag 9 tot en met zaterdag 14 februari as. vindt de jaarlijkse BouwBeurs plaats; hét oriëntatieplatform voor alle partijen in de bouw. Ook dit jaar is Bribus weer van de partij.
  Lees meer
 • Nieuwe website live!

  dec 16, 2008, 17:21 by Sander Nieling
  Onze vernieuwde website is online! Natuurlijk helemaal vormgegeven in onze nieuwe huisstijl en voorzien van heldere en overzichtelijke informatie over ons bedrijf én assortiment.
  Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws