Nieuwe keukenlijn Bribus Premium

01-11-2012

Nieuwe keukenlijn Bribus Premium


In het eerste kwartaal van 2013 zal Bribus een nieuwe keukencollectie aanbieden. De nieuwe collectie gaat eigentijdse fronten en werkbladen in frisse kleuren bevatten. Bekijk de nieuwe keukens uit de Bribus collectie.

Een nieuwe collectie betekent dat er ook wat verandert in ons huidige assortiment: sommige fronten en kleuren zullen op den duur verdwijnen. Alle veranderingen in de collectie staan in het nieuwe verkoophandboek. U vindt ze ook onder deze link.

Heeft u onze nieuwe collectie al gezien?

Vanaf 1 januari 2013 kunt u kiezen uit een nieuwe collectie Bribus Premium keukens. Met bijvoorbeeld de greeploze keukens van de BLX lijn: elegant, met strakke lijnen en tijdloos mooi. Hoogglans of mat, altijd met klasse tot in elk detail.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de brochure van de nieuwe Bribus Premium lijn.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws