Minder klachten en lagere onderhoudskosten dankzij nieuwe Reginox spoelbak

01-03-2013

Minder klachten en lagere onderhoudskosten dankzij nieuwe Reginox spoelbak


Veel woningcorporaties zullen het probleem herkennen: huurders die niet zorgvuldig met hun keukenwerkblad omspringen en klagen over bijvoorbeeld schade door een te hete pan of kalkafzetting. Een groot aantal problemen komt voor rondom de spoelbak. Om dit te voorkomen, hebben we op de BouwBeurs een nieuwe, duurzame rvs spoelbak voor vlakinbouw van Reginox gepresenteerd – niet veel duurder dan een vierkante basis spoelbak. Dankzij de uitvoering in rvs zijn problemen met matte kalkafzetting op HPL plaatmateriaal verleden tijd: kalk op rvs is immers eenvoudig te verwijderen.

Deze spoelbak is voorzien van:

  • Een waterkering;
  • Een rvs afzetruimte voor hete pannen;
  • Een kraan die op de bak is gemonteerd (geen kraangat in het blad, dus ook geen klachten over opzwelling).

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws