Keukenconsulent Yvonne Timmer - de Haan

25-06-2013

Keukenconsulent Yvonne Timmer - de Haan


Sinds 1 april van dit jaar is Yvonne Timmer - de Haan bij Bribus in dienst als keukenconsulent. Samen met consulent-collega’s Pascal ten Brincke en Frank Assink zorgt zij ervoor dat huurders van woningcorporaties de keuken krijgen die qua smaak en wensen perfect bij hen past.

“Mensen ontzorgen en keuzes bieden, dat doe ik graag”, vertelt Yvonne Timmer - de Haan. “Ik vind dat je iedere huurder centraal moet stellen. Als het gaat om de keuken, heeft een huurder recht op een ‘maatpak’, uiteraard binnen de budgettaire grenzen die de corporatie aangeeft. Door samen naar de mogelijkheden te kijken en creatieve oplossingen te verzinnen, komen we eigenlijk altijd tot een perfect resultaat. En tevreden huurders natuurlijk! Daar doe ik het voor.”

Mooie uitdaging

“Bij Bribus ben ik vooral bezig met het opstarten van nieuwe projecten”, vervolgt Yvonne Timmer - de Haan. “We willen ons werkgebied graag verder uitbouwen richting het westen van het land. Een fantastische uitdaging! Dat vind ik trouwens het mooie aan Bribus: niet achterover leunen en afwachten, maar durven investeren om opdrachtgevers te ondersteunen en ontzorgen. In deze tijd getuigt dat van lef. Ik ben er dan ook trots op dat ik hier mijn steentje aan mag bijdragen.”

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws