Piet-Hein Kraakman Accountmanager New Business

25-06-2013

Piet-Hein Kraakman Accountmanager New Business


Om de markt in het westen van het land beter te kunnen bedienen, is begin dit jaar Piet-Hein Kraakman bij ons in dienst getreden. Als accountmanager New Business gaat hij op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, om de toegevoegde waarde van ons bedrijf te presenteren. “Want Bribus is veel meer dan alleen een keukenfabrikant.”

'Laten zien waar Bribus goed in is'

“Met klanten meedenken en hen ontzorgen, daar is Bribus goed in”, geeft Piet-Hein Kraakman aan. “Dit wil ik – samen met mijn collega-accountmanagers – graag laten zien aan potentiële opdrachtgevers. Bribus is een vooruitstrevend familiebedrijf met een no-nonsense cultuur: afspraak is afspraak! Dit is een perfect uitgangspunt om vergaande samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers en aannemers aan te gaan.”

Net even creatiever

“We zijn een optimistisch bedrijf, dat is ook ‘van buiten’ goed te zien”, gaat Piet-Hein Kraakman verder. “In een tijd dat de markt op slot zit, profileert Bribus zich door te investeren in machines, mensen, concepten en producten. Deze tijd biedt juist mogelijkheden, als je maar net even creatiever bent dan je concurrent. Onze complete ontzorgtrajecten zijn hier een mooi voorbeeld van. Wij helpen opdrachtgevers en hun partners met faalkostenreductie, verhuur- en verkoopbevordering, besparing op personeelskosten én een tevreden huurder of koper. En dat alles met maatwerkproducten en -diensten – zowel in de showroom, bij de eindgebruiker thuis als in een digitale omgeving. Een lean- of ketensamenwerking is ons dan ook zeker niet vreemd!” 

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws