Bribus voor Woonbeheer Borne

23-07-2014

Bribus voor Woonbeheer Borne


Bribus werkt samen met Woonbeheer Borne. Bij Nieuwbouwprojecten bieden zij de mogelijkheid aan de bewoners om zelf te kiezen uit verschillende opties voor tegels, kleuren en uitbreidingen. Hierover verscheen een artikel in de Entree van juli 2014.

DUurzaam, licht, oersterk en zeer milieuvriendelijk

Om de woning naar eigen smaak in te richten biedt Woonbeheer Borne bij nieuwbouwprojecten de mogelijkheid aan de bewoners om zelf de tegels voor de badkamer, toilet en keuken uit te kiezen. De kleuren van de keuken en het type handgreep kan in de showroom van Woonbeheer Borne worden uitgezocht. Daarnaast kan ervoor gekozen worden om de keuken uit te breiden. Bribus verzorgt de keukens in de woningen van Woonbeheer Borne en daarnaast heeft de keukenspecialist een consulent aangesteld die bewoners in hun keuze begeleidt in de showroom van Woonbeheer Borne. Vanaf juli 2013 presenteert Bribus een gloednieuwe Eco-keukenlijn.

 

Sterke, maar lichtgewicht keukens die onder andere zijn gemaakt van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als mais en riet. De keukens zijn dankzij het lichte gewicht praktisch te monteren en zijn perfect inzetbaar bij duurzaam bouwen. De duurzame keukenlijn is verkrijgbaar bij Woonbeheer Borne in zeven kleuren.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws