Nieuw samenwerkingsverband Bribus en Woonstichting Vryleve

16-09-2014

Nieuw samenwerkingsverband Bribus en Woonstichting Vryleve


Woonstichting Vryleve speelt in op woonwensen in werkgebied Rijnwaarden en creëert woonoplossingen voor uiteenlopende doelgroepen, zoals starters, senioren of mensen met een beperking. Vryleve heeft extra oog voor comfort en de wens van de klant, zoals het zelf uitzoeken van een nieuwe keuken. Bribus gaat op dit punt de samenwerking aan en wordt de nieuwe leverancier van op maat gemaakte keukens.

DUurzaam en ecologisch verantwoord

Samen met Woonstichting Vryleve is een nieuwe werkwijze besproken. Duurzame en ecologisch verantwoorde keukens staan bij Vryleve hoog in het vaandel, waar Bribus de woonstichting perfect in kan voorzien. De Eco-keuken is bijvoorbeeld gemaakt van duurzaam materiaal dat biologisch afbreekbaar is: gras, stro en maisstengels. Klanten maken nauwkeurig afspraken met Vryleve, waarna Bribus alles regelt. Van de levering tot de montage.

Wat blijft hetzelfde voor klanten van Vryleve?

 De nieuwe keuken wordt in zijn geheel op maat gemaakt. Levertijd: vier tot vijf weken. De huuraanpassing voor keukenverbetering blijft gelijk. Ook de service voor de huidige keuken van klanten blijft. Vryleve kan nog jarenlang onderdelen bijbestellen en reparaties verrichten. Vryleve blijft te allen tijde het aanspreekpunt.

Dit najaar in de showroom van Vryleve

Vanaf september 2014 zijn de nieuwe keuzepakketten van Bribus te zien in de showroom van Vryleve aan de Halve Maan 18 in Lobith. 

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws