Bribus schenkt nieuwe keuken aan Inloophuis Oude IJssel

15-10-2014

Bribus schenkt nieuwe keuken aan Inloophuis Oude IJssel


Bribus levert graag een bijdrage aan bijzondere regionale projecten. We hechten veel waarde aan goede initiatieven waar wij een steentje aan bij kunnen dragen en ons betrokken bij voelen. Inloophuis Oude IJssel biedt mensen met kanker en hun naasten de ruimte om hun emoties en onzekerheden met lotgenoten te bespreken of ontspanning en afleiding te zoeken door middel van gezamenlijke activiteiten.

"Een initiatief dat steun verdient” 

“Vorig jaar heb ik zelf ervaren hoe het is om een belangrijk persoon in je leven te moeten missen die is gestorven aan kanker. Hierdoor heb ik een connectie met het inloophuis. Ik vind dit een heel goed initiatief dat steun verdient. De mate van verbondenheid met deze stichting is groot”, vertelt Bernhard ten Brinke, algemeen directeur van Bribus. “Ik hoefde niet lang na te denken toen mij werd gevraagd of ik een bijdrage wilde leveren aan deze nieuwe organisatie. Het proces is meteen in gang gezet.” Bribus plaatst de keuken, inclusief apparatuur, in de ‘Bronckhorst-keuken’: het hart van het inloophuis.

Spannend moment

Ton ten Have, bestuurslid van de stichting Inloophuis Oude IJssel, vult aan: “Ik liep bij Bribus naar binnen. De vraag was of Bribus een bijdrage wil leveren. Een spannend moment, want Bernhard reageerde niet direct. Kort daarna pakte hij de telefoon, belde een medewerker en zei: ‘Ik zit hier met Ton ten Have en ik ga hem een keuken geven met apparatuur. Hij mag deze zelf uitzoeken.’ Ik kreeg carte blanche van Bernhard. Geweldig.” 

Wilt u meer weten over Inloophuis Oude IJssel? Kijkt u gerust eens op www.inloophuisoudeijssel.nl

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws