Nieuwe machinestraat klaar voor de start

01-12-2014

Nieuwe machinestraat klaar voor de start


Na een succesvolle testperiode is onze nieuwe, supermoderne machinestraat klaar voor het echte werk: vanaf januari gaan we ‘m fulltime inzetten.

Het grote voordeel van deze machinestraat is dat we al onze fronten kunnen afwerken met laser edging, voor een mooie, strakke en luxe rand. Ook is de installatie direct gekoppeld aan de zaagmachine, waardoor we sneller kunnen werken.

Zo hoeven we geen voorraden aan te houden, maar kunnen we op orderbasis produceren. In combinatie met het slimme, computergestuurde sorteermagazijn kunnen we de gemaakte fronten en panelen op volgorde van uitlevering sorteren.

Bekijk hier hoe onze nieuwe machinestraat werkt

 

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws