Woningcorporatie Eigen Haard kiest voor Bribus

01-12-2014

Woningcorporatie Eigen Haard kiest voor Bribus


Eén van de grootste woningcorporaties van Nederland, Eigen Haard uit Amsterdam en omgeving, heeft Bribus gekozen als samenwerkingspartner. Onder de vlag van Eigen Haard gaan we het complete traject rond het leveren en vervangen van keukens in het dagelijks en mutatieonderhoud op ons nemen. Een mooie opdracht, waar we erg trots op zijn.

Uniek samenwerkingsverband met Eigen Haard

Eigen Haard heeft onlangs een tender uitgeschreven, met als doel een vergaande samenwerking aan te gaan. Bribus was één van de vier partijen die werd gevraagd een voorstel in te dienen. “Op basis van deze vraag hebben we een compleet nieuw concept ontwikkeld”, vertelt Piet-Hein Kraakman, accountmanager van Bribus. “Dit houdt in dat we alles gaan verzorgen rond het vervangen van bestaande keukens.

Van huurderskeuze online en bij de klant thuis tot aan huurderskeuze in een door Bribus geëxploiteerde Eigen Haard showroom, van de warme opname tot aan de complete montage en aftersales. We doen dat volledig binnen de identiteit van Eigen Haard. Dit straalt vertrouwen en kwaliteit uit, daar staat Bribus ten slotte ook voor.”

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws