De BouwBeurs 2015 was weer een prachtig evenement!

01-03-2015

De BouwBeurs 2015 was weer een prachtig evenement!


Van 9 t/m 13 februari was Bribus deelnemer aan de Internationale BouwBeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Bribus heeft alle beursdagen veel bezoekers mogen verwelkomen. Wij kijken terug op een inspirerende week met prettige gesprekken en veel nieuwe ontmoetingen! Dit hebben wij met een duidelijke bedoeling gedaan: klanten en relaties ontvangen en voldoende tijd voor elkaar hebben. De reacties op onze beursstand en de productnoviteiten waren erg positief. Bribus wilt u dan ook hartelijk danken voor uw komst en we hopen dat u genoten heeft van onze stand en de BouwBeurs 2015.

 Eco lijn heeft zijn plaats ingenomen

Op de BouwBeurs in 2013 introduceerden wij onze Bribus Eco lijn. Daarmee gaf Bribus invulling aan een nog milieuvriendelijker keukenproduct. In de afgelopen twee jaar hebben wij ervaren dat de introductie van ons Eco product eerst moest beklijven. Klanten moeten overtuigd zijn dat de kwaliteit van de Eco lijn hetzelfde is als keukens gemaakt uit conventioneel spaanplaat.

Een aantal grote klantrelaties heeft de Eco lijn ingezet als hun standaard keukenprogramma, overtuigd van de kwaliteit en een productlijn die aansluit bij de MVO-strategie van deze relaties. Dit heeft ons ervan overtuigd dat we op de goede weg zitten.

Op naar een volledig duurzaam assortiment

Inmiddels hebben we het conventionele spaanplaat in onze productlijnen voor bijna 100% vervangen voor Balance Board. Dit communiceerden wij op de BouwBeurs 2015 en lieten we zien in vier keukenstijlen: Duurzaam, Stijlvol, Rendement en Innovatief.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws