Bribus op Renovatie & Transformatie 2016

01-05-2016

Bribus op Renovatie & Transformatie 2016


Op 12, 13 en 14 april was Bribus aanwezig op de Renovatie & Transformatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Onder het genot van een hapje en een drankje konden woningcorporaties, VVE-bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerenden in de bouw kennis maken met onze nieuwe producten en diensten. We hebben vele relaties en geïnteresseerden mogen verwelkomen en de reacties op onze nieuwe producten en diensten waren erg positief. Wij willen alle belangstellenden bedanken voor hun bezoek!

Bribus Eco & Bribus Extra

In onze beursstand presenteerden wij onder andere Bribus Eco en Bribus Extra. In 2015 is Bribus volledig overgegaan op het Eco-assortiment. Onze keukens zijn geheel recyclebaar en zeer milieuvriendelijk. Bribus is daarmee de enige fabrikant met een volledig assortiment aan duurzame keukens in Nederland. Naast duurzaamheid levert Bribus een compleet servicepakket met Bribus Extra. Klanten hoeven zich niet langer bezig te houden met zaken zoals levering, montage en service. Maak gebruik van Bribus Extra voor een optimale planning, korte communicatielijnen en een hoog rendement.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws