Woonbedrijf uit Eindhoven spreekt wederom vertrouwen uit in Bribus

08-07-2016

Woonbedrijf uit Eindhoven spreekt wederom vertrouwen uit in Bribus


Woningcorporatie Woonbedrijf uit Eindhoven heeft de samenwerking met Bribus verlengd met een 2-jarig contract. Na de prettige samenwerking van de afgelopen drie jaar, spreekt de organisatie hiermee nogmaals haar vertrouwen uit.

Over Woonbedrijf

Woningcorporatie Woonbedrijf werkt aan goede en betaalbare huurwoningen in een prettige buurt. Klantgestuurd werken staat hierbij centraal. Een mooie opdracht met circa 32.000 betaalbare sociale huurwoningen waarin zo'n 70.000 mensen hun thuis vinden. In Eindhoven en regiogemeenten.

Wij zijn trots op deze samenwerking en kijken uit naar een succesvolle continuering de komende jaren!

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws