Reginox: een wereldmerk uit Nederland

15-12-2016

Reginox: een wereldmerk uit Nederland


Bribus staat voor uitstekende kwaliteit. Dit komt terug in producten zoals de spoelunits. Het spoelbakken-assortiment van Bribus bestaat onder andere uit de hoogwaardige RVS spoelunits van Reginox.

Moderne uitstraling

In de markt van roestvrijstalen spoelunits staat het Nederlandse merk Reginox bekend als internationale pionier. Reginox produceert spoelbakken in vele soorten en maten, ook voor de keukens van Bribus. De spoelunits passen, dankzij de moderne uitstraling en zeer hoge kwaliteit, uitstekend in ons assortiment. 

Spoelbakken in Bribus keukens

In de keukens van Bribus kunnen verschillende RVS spoelbakken van Reginox worden toegepast. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit een enkele, anderhalve of dubbele spoelbak, zowel rond als vierkant. De spoelbakken zijn geschikt voor onze hoogwaardige werkbladen. 

Heeft u vragen over onze keukens of spoelbakken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bribus_Reginox Spoelbakken

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws