Wij wensen u een prachtig 2017!

15-12-2016

Wij wensen u een prachtig 2017!


Bij Bribus kijken we terug op een heel mooi 2016. We hebben prachtige opdrachten voor u mogen realiseren en nieuwe relaties welkom mogen heten. Dat stemt ons zeer positief en we blikken dan ook graag vooruit op het nieuwe jaar. Wij kijken ernaar uit om, samen met u, van 2017 weer zo’n mooi jaar te maken.

Wij steunen een goed doel

Bribus wil graag een steentje bijdragen aan de maatschappij. Om die reden versturen wij dit jaar geen kerstkaarten maar steunen wij het goede doel. Wij hebben €5.000,- overgemaakt naar de KWF Kankerbestrijding, een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker. 

Aangepaste openingstijden kerstvakantie

In verband met de feestdagen is Bribus van 23 december 2016 t/m 8 januari 2017 gesloten. Vanaf 4 januari 2017 zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Bribus wenst u een gezellig kerstfeest, een feestelijke jaarwisseling en al het goeds voor 2017!

Vriendelijke groet,
Directie Bribus B.V.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws