Kookworkshop voor bewoners Klaasje Zevenster

26-10-2017

Kookworkshop voor bewoners Klaasje Zevenster


Bewoners van aanleunwoningen van Klaasje Zevenster maken kennis met koken op inductie. Veilig én energiezuinig. De bewoners verhuizen binnenkort naar nieuwe woningen waarvoor wij de keukens leveren, uitgerust met ATAG apparatuur. Maar eerst leren de bewoners de nieuwe apparatuur kennen. Daarvoor organiseerde Syntrus Achmea (projectuitvoerder) een workshop. Zo leren de bewoners de kneepjes van het koken met inductie. Ook de omgang met een combi-oven met magnetronfunctie en een Duo Logic afzuigkap kwamen ruimschoots aan bod.

Nuttig en gezellig

Een verrijdbare Bribus-keuken met ATAG apparatuur, gedemonstreerd door een enthousiaste kok, maakten van de workshop niet alleen een nuttig, maar ook een gezellig samenzijn. Natuurlijk werden de resultaten geproefd.. en goedgekeurd!

Sterke combinatie

Deze persoonlijke aanpak spreekt zowel Syntrus Achmea als Bribus aan. Als de kennis die de bewoners zo opdoen, ook goed in de praktijk uitpakken, dan zullen we dit soort workshops vaker geven aan nieuwe huurders van de pensioenfondsen van Syntrus Achmea.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws