Bribus doneert 5000 euro aan Hartstichting Bribus doneert 5000 euro aan Hartstichting

17-12-2018

Bribus doneert 5000 euro aan Hartstichting


Ook dit jaar doneren wij geld aan een goed doel als alternatief voor het versturen van kerstkaarten en kerstpresentjes. Voor 2018 is het de Hartstichting geworden.

Wij zien dit als een goede aanvulling op ons MVO-beleid. Bovendien zijn we elke keer weer onder de indruk van het fantastische werk van al die instanties in ons land. Deze stichtingen en fondsen maken de samenleving steeds iets beter en gezonder en daar mogen we aan het einde van het jaar best even bij stilstaan. 

Dit jaar doneren wij 5000 euro aan de Hartstichting. Deze stichting verricht allerlei onderzoeken naar hart- en vaatziekten, laat mensen adequaat handelen bij beroertes, maakt buurten veiliger met buurtAED’s en doet nog veel meer. De Hartstichting verricht daarmee ongelofelijk belangrijk, levensreddend werk dat wij van harte ondersteunen. 

Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond 2019!

181204_hartstichting_1920x1080

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws