De circulaire keuken van de TU Delft en Bribus

01-02-2019

De circulaire keuken van de TU Delft en Bribus


NH Nieuws deed uitgebreid verslag van de ontwikkelingen omtrent de circulaire keuken. Een gezamenlijk project van de TU Delft en Bribus dat op de voet wordt gevolgd door woningcorporaties Eigen Haard en Ymere.

Een duurzame keuken die een leven lang meegaat. Dat is het uitgangspunt. In de eerste plaats vraagt dat om duurzaam materiaal. Het frame moet vele decennia solide blijven en de kastjes die in het frame geschoven worden moeten minimaal 40 jaar meegaan. Maar hoe ga je om met modegrillen en veranderende smaak van gebruikers? Ook daar is over nagedacht. Luister maar naar Bas Jansen, onderzoeker TU Delft en Vincent Gruis, hoogleraar TU Delft.

Bekijk de reportage

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws