Het resultaat:

img_cover_het_resultaat

Het resultaat:

img_cover_het_resultaat
U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

COVID-19: Samen veilig doorwerken


1-4-2020 | De gezondheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers heeft voor Bribus de hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de algemene richtlijnen en adviezen van het RIVM, alsmede het daaruit voortkomende protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.

Lees meer

Bribus doneert 2500 euro aan het Longfonds


23-12-2019 | Ook dit jaar doen wij een donatie aan een goed doel als alternatief voor het versturen van kerstkaarten en kerstpresentjes. Voor 2020 is dat het Longfonds geworden.

Lees meer

Het Effect van Bribus


15-8-2019 | We hebben fusienieuws... Onze voormalige magazines Het Rendement en Het Resultaat zijn samengegaan in het hagelnieuwe blad genaamd Het Effect.

Lees meer

Bribus op de BouwBeurs 2019


13-2-2019 | Wat een succesvolle BouwBeurs! Bij Bribus was het een drukke week waarbij er veel interesse was voor al onze product highlights, ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied en keukeninspiratietool Studio B!

Lees meer

De circulaire keuken van de TU Delft en Bribus


1-2-2019 | NH Nieuws deed uitgebreid verslag van de ontwikkelingen omtrent de circulaire keuken. Een gezamenlijk project van de TU Delft en Bribus dat op de voet wordt gevolgd door woningcorporaties Eigen Haard en Ymere.

Lees meer

Bribus op de BouwBeurs 2019


29-1-2019 | Vanzelfsprekend is Bribus weer op de BouwBeurs in Utrecht te vinden. Wij stellen gratis toegangskaarten beschikbaar waarmee u van 4 t/m 8 februari terechtkunt in de Jaarbeurs.

Lees meer

Bribus doneert 5000 euro aan Hartstichting


17-12-2018 | Ook dit jaar doneren wij geld aan een goed doel als alternatief voor het versturen van kerstkaarten en kerstpresentjes. Voor 2018 is het de Hartstichting geworden.

Lees meer

Op naar 2019!


12-12-2018 | Bribus sluit het mooie en bewogen jaar 2018 af! De kerstboom staat inmiddels en daar gaan wij van 24 december tot en met 2 januari met elkaar van genieten.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws