Header

GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN

BRIBUS PREMIUM


Maak kennis met Bribus Premium: een stijlvolle, duurzame en luxe keuken. Bribus Premium keukens zijn voor mensen die zeer hoge eisen stellen aan uitstraling, comfort en kwaliteit. De greeploze keukens zijn subliem afgewerkt, gemaakt van duurzame materialen en zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Kenmerken


  • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

    Strak afgewerkt

  • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

    Zeer korte levertijd

  • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

    Extra ruime onderkasten

DE KERN VAN 

Premium keukens


Het Premium assortiment is verkrijgbaar in 13 kleuren. Bij dit 100% Nederlands product is er keuze uit 3 kleuren greeplijsten: wit, aluminium en zwart. De Premium keukens bestaan uit BalanceBoard, veruit het meest milieuvriendelijk spaanplaat waarin onder meer eenjarige gewassen als mais verwerkt zijn. Bribus kan deze keukens volledig voor u installeren.

Bribus - Duurzaam
Eenvoudig en gemakkelijk

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

STRAK AFGEWERKT EN DUURZAAM

DETAILS tellen


Strakke afwerking en duurzaam, daarvoor staan Bribus Premium Keukens. Onder andere door onzichtbaar en hoogwaardig geplaatste aluminium greeplijsten. Scharnieren met geïntegreerde demping zorgen ervoor dat de kasten altijd geruisloos sluiten. De gedempte klepscharnieren garanderen dat de klepkast makkelijk en stil sluit. De glazen zijkanten zijn standaard en gemaakt van gehard glas.

 

 

190410- Afbeelding details

100, 200 en 300

Premium series


Bribus Premium Keukens zijn er in meerdere series. De greeplijsten in de series 100 en 200 hebben een melamine front en zijn naadloos afgewerkt met laserafkanting.  De kleur wit valt in de prijsgroep 100, de overige kleuren vallen in de prijsgroep 200. De serie 300 heeft een mat en hoogglans melamine front en is afgewerkt met laserafkanting. De levertijd van de series 100, 200 en 300 bedraagt slechts vier weken.  

Bekijk de series

premium keuken
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact