Studio B

3D tekeningen van keukens

3D-tekeningen van keukens zijn onmisbaar in de bouwtekeningen voor bouwprojecten. Of het nu gaat om studentenhuisvesting, woningen in de sociale-huursector of in de vrije-huursector, recreatiewoningen of zorginstellingen, een kloppende 3D-tekening van de keuken is cruciaal.


Studio B: online keuken database met 3D modellen

Voor u als architect, bouwkundig tekenaar, BIM-modelleur, CAD-tekenaar of interieurarchitect hebben wij Studio B ontwikkeld. Via een doelgericht keuzefilter selecteert u de gewenste keuken(s) voor uw te ontwerpen gebouw en ruimtes. Elk eindresultaat van de keuzemodule, oftewel: elke keuken, wordt weergegeven op een pagina die alle relevante informatie weergeeft. Zoals ook de 3D-tekening.

3D-tekening van uw gewenste keuken

Een simpele muisklik levert een DXF-bestand op met daarin de 3D-tekening. Dit is een AutoCAD-tekening die u rechtstreeks integreert in uw ontwerp. Compleet, kloppend, maakbaar.

Zoek een 3D-tekening via Studio B

3D-tekening Studio B keuken

3D-tekening Studio B omgeving

Onze ervaring, uw wensen

Dankzij Bribus’ ruime ervaring in de markt weten we waar keukens aan moeten voldoen. Zo adviseren we bijvoorbeeld wat praktische en tegelijkertijd fraaie indelingen en opstellingen zijn voor uw behoeften. Of we bekijken samen met u welke werkbladen voor welke toepassingen geschikt zijn. We hebben de afgelopen decennia allerlei situaties voorbij zien komen waar we altijd passende oplossingen voor boden.

Gedetailleerde keuzevrijheid

Die ervaring en kennis hebben we meegenomen in de ontwikkeling van Studio B. Met als resultaat dat u een groot aantal 3D-tekeningen kunt genereren voor diverse situaties. Zo biedt Studio B rechte keukenopstellingen, hoekopstellingen, eilandopstellingen of parallelle opstellingen. Maar ook stelt het u in staat om meer gedetailleerde keuzes te maken. U kiest bijvoorbeeld uit keukenkasten en -lades met knop of met greep of juist voor greeploze of semi-greeploze oplossingen. En natuurlijk bepaalt ú de apparatuur-samenstelling.  


Maak kennis met Studio B

Ondervind zelf hoe Studio B een handige tool kan zijn in uw teken- en ontwerpfase. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Als we iets kunnen doen ter optimalisatie of als bepaalde zaken voor u nog niet helemaal werkbaar zijn, dan horen we het uiteraard graag en neemt u gerust contact op via 0315-651745 of studio-b@bribus.nl

Ontdek Studio B