Studio B

Ook voor de architect: Studio B

De gewenste keuken(s) direct in 3D

Dat is wel zo efficiënt en makkelijk: direct een passende keuken als onderdeel van uw ontwerp. Via een doelgericht keuzefilter selecteert u de gewenste keuken(s) voor uw te ontwerpen gebouw en ruimtes. Studio B van Bribus maakt het mogelijk.

Ontdek Studio B

Ook voor de architect: Studio B


Een passende keuken in uw ontwerp

En dat betekent geen vervelende, vaak dure, verrassingen in latere stadia van het ontwerp- en bouwproces. De keuken klopt gewoon, loze leidingen worden voorkomen en iedereen weet exact wat er te doen staat.

Overzichtelijk

De werking van Studio B spreekt voor zich. Elk eindresultaat van de keuzemodule, oftewel: elke keuken, wordt weergegeven op een pagina die alle relevante informatie weergeeft. Met als belangrijkste in uw geval: de 3D-tekening.

Eenvoudig te integreren DXF-bestand

Een simpele muisklik levert een DXF-bestand op met daarin de 3D-tekening. Dit is een AutoCAD-tekening die u rechtstreeks integreert in uw ontwerp. Compleet, kloppend, maakbaar.

Installatieadvies keukens

Installatieadvies

Voor de compleetheid en natuurlijk ook om de snelheid erin te houden bieden we naast de 3D-tekening ook het installatieadvies. Weliswaar pas ruim na de ontwerpfase van toepassing, maar altijd handig om aan de portfolio toe te voegen. Zeker omdat de opdrachtgever hiermee kan voorruitplannen.


Maak kennis met Studio B

Ondervind zelf hoe Studio B een handige tool kan zijn in uw teken- en ontwerpfase. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Als we iets kunnen doen ter optimalisatie of als bepaalde zaken voor u nog niet helemaal werkbaar zijn, dan horen we het uiteraard graag en neemt u gerust contact op via 0315-651745 of studio-b@bribus.nl

Ontdek Studio B