Bribus

Gebruiksadvies


Verleng de levensduur van uw keuken door zorgvuldig onderhoud en gebruik. Condens en stoom houdt u liever in dan buiten de vaatwasser. Hier doet het namelijk nog nuttig werk en daarbuiten kan het schade aanbrengen aan uw keuken. Dus laat de vaatwasser nog een uurtje gesloten nadat deze klaar is. Hieronder vindt u nog enkele tips die bijdragen aan langdurig gemak en plezier van uw Bribus keuken.

Selecteer een taal

  • عربي
  • English
  • Nederlands
  • Türk

Vocht?

Handel direct


Voorkom aanslag en kringen door geen vocht op het werkblad achter te laten. Neem dit direct af met een zachte doek. Plaats geen waterkoker onder bovenkasten zodat deze niet veelvuldig worden blootgesteld aan stoom. Ook dit kan na verloop van tijd sporen op de bovenkasten achterlaten. 

Kleine moeite

Geen schade


Plaats geen hete pan op uw werkblad. Gebruik altijd een onderzetter om zo schade aan het werkblad te voorkomen. Ook voor de levensduur van uw pannen is het raadzaam om een onderzetter te gebruiken.

Voorkom krassen

Gebruik een snijplank


Voorkom krassen op uw werkblad door bij het snijden van ingrediënten altijd een snijplank te gebruiken. De krasbestendigheid verschilt per type werkblad.

Vermijd krassen 

Til uw pannen op


Schuif of draai geen pannen op uw werkblad. Dit kan zowel het werkblad als uw pannen beschadigen.

Poets

Met mate


Gebruik bij het schoonmaken van het werkblad geen bijtende en agressieve (schuur)middelen. Maak uw werkblad schoon met een zachte doek of spons, zodat ook hierdoor geen krassen ontstaan. Hang geen vochtige doek over de kastdeuren.

Voorkomen

In plaats van genezen


Tijdig vocht en kookresten verwijderen zorgt ervoor dat milde schoonmaakmiddelen voldoende zijn om uw keuken schoon te maken. Hierdoor voorkomt u ook de noodzaak om agressievere schoonmaakmiddelen te gebruiken.