Bribus

Gebruiksadvies


Verleng de levensduur van uw keuken door zorgvuldig onderhoud en gebruik. Hieronder vindt u enkele eenvoudige tips die bijdragen aan langdurig gemak en plezier van uw Bribus keuken. 

Selecteer een taal

  • عربي
  • English
  • Nederlands
  • Türk

Vocht?

Handel direct


Voorkom aanslag en kringen door geen vocht op het werkblad achter te laten. Neem dit direct af met een zachte doek. Plaats geen waterkoker onder bovenkasten zodat deze niet veelvuldig worden blootgesteld aan stoom. Ook dit kan na verloop van tijd sporen op de bovenkasten achterlaten. 

img_set_1

Kleine moeite

Geen schade


Plaats geen hete pan op uw werkblad. Gebruik altijd een onderzetter om zo schade aan het werkblad te voorkomen. Ook voor de levensduur van uw pannen is het raadzaam om een onderzetter te gebruiken.

img_set_2

Voorkom krassen

Gebruik een snijplank


Voorkom krassen op uw werkblad door bij het snijden van ingrediënten altijd een snijplank te gebruiken. De krasbestendigheid verschilt per type werkblad.

img_set_3

Vermijd krassen 

Til uw pannen op


Schuif of draai geen pannen op uw werkblad. Dit kan zowel het werkblad als uw pannen beschadigen.

img_set_4

Poets

Met mate


Gebruik bij het schoonmaken van het werkblad geen bijtende en agressieve (schuur)middelen. Maak uw werkblad schoon met een zachte doek of spons, zodat ook hierdoor geen krassen ontstaan.

img_set_5

Voorkomen

In plaats van genezen


Tijdig vocht en kookresten verwijderen zorgt ervoor dat milde schoonmaakmiddelen voldoende zijn om uw keuken schoon te maken. Hierdoor voorkomt u ook de noodzaak om agressievere schoonmaakmiddelen te gebruiken. 

img_set_6