Keukens van Bribus voor

Vastgoedbeheerders


Als vastgoedbeheerder heeft u te maken met vele partijen. Wanneer u bijvoorbeeld investeert in nieuwbouw- of renovatiewoningen komt er tijdens de bouwfase veel bij kijken. Bribus heeft jarenlange ervaring in het projectmatig inzetten van kwaliteitskeukens. Vastgoedbeheerders kunnen rekenen op flexibiliteit en uitstekende nazorg. Onze meedenkkracht houdt namelijk niet op na de bouwfase, na oplevering verzorgt Bribus al het onderhoud aan de keukens. Daar heeft u als vastgoedbeheerder geen omkijken meer naar! 

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus pragmatisch proces

  Efficiënt proces

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

 • Bribus voordelen

  Kostenbesparing

Onze uitgebreide serie

Kwaliteitskeukens


Bij Bribus heeft u de keuze uit een uitgebreide serie kwaliteitskeukens die wij speciaal voor vastgoedbeheerders hebben ontwikkeld. Deze concepten kunt u naar eigen wens - en budget - aanpassen. Zo bieden wij diverse eigentijdse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u als vastgoedbeheerder zelf een keuken op maat, voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens voor vastgoedbeheerders

U kiest, wij maken

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Via enkele gerichte, heldere stappen komt u uit bij de keuken, uitgefilterd op uw behoeften en wensen. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst.

Probeert u zelf maar

Studio B

Uitgebreide serie

kwaliteitskeukens

Ontdek Studio B

Het beste rendement voor

Vastgoedbeheerders


In de vastgoedsector is een strakke planning essentieel. Bribus weet als geen ander hoe het proces rond het plaatsen van nieuwe keukens voor bijvoorbeeld appartementencomplexen of nieuwbouwprojecten in goede banen moet worden geleid. Laat de coördinatie van het hele keuken(vervangings)traject maar aan Bribus over. Door efficiënt en oplossingsgericht te werken kan het hoogste rendement voor u worden behaald. Zo kunt u zo snel mogelijk starten met de verhuur. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-rendement

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws

 

één aanspreekpunt voor de

Vastgoedsector


Ons werk houdt niet op nadat wij een keuken hebben geleverd en gemonteerd. Integendeel! Ook de nazorg hoort bij ons werk. Bribus vormt één aanspreekpunt voor vastgoedbeheerders. Wij nemen u al deze zaken met plezier uit handen. Zodat u profiteert van een hoger rendement zonder rompslomp. Wilt u kennismaken met een Bribus medewerker in uw regio?

Bekijk onze contactpersonen

Bribus een hoger rendement

Bribus Extra en Zorggroep Charim


'“Het opmerkelijke aan dit project is dat de bewoners de gehele bouwtijd in hun appartementen bleven wonen. Je hebt te maken met ouderen die verzorging nodig hebben, die kun je niet zomaar verkassen”'

Woonzorgcentrum Spathodea van Zorggroep Charim

Bekijk deze referentie

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact