Werken bij
Bribus


Jouw talent tillen naar een
hoger niveau?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. En dáárvoor moet je bij Bribus zijn!

Werken bij Bribus
onze redenen

Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

nov 29, 2017, 14:28
Title : Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

De nieuwste vacatures

Medewerker Technische Dienst

Zorg jij er samen met je team voor dat onze productieprocessen optimaal blijven draaien? Heb je ervaring met het vervangen en reviseren van machineonderdelen? En adviseer je de organisatie op het gebied van preventief onderhoud? Dan ben jij misschien onze nieuwe Medewerker Technische Dienst!

Planner/werkvoorbereider

Zorg jij ervoor dat onze montageplanning soepel verloopt? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien onze nieuwe Planner/Werkvoorbereider! Lees snel verder en solliciteer.

Vestigingsmanager Business Center Amsterdam

Werk je in een commerciële functie en ben je toe aan de volgende stap? Heb je strategisch inzicht en houd je van een uitdaging? En heb jij affiniteit met (af)bouw en interieur? Dan ben jij de Vestigingsmanager die we zoeken!

Machine Operator

Zorg jij ervoor dat onze computergestuurde assemblagelijn optimaal blijft draaien? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien onze nieuwe Machine Operator! Lees snel verder en solliciteer.

Bekijk alle vacatures

Welke functie past bij jou?


Bribus groeit! Daarom willen we ons team uitbreiden met onder andere machine operators, keukenmonteurs, planners/werkvoorbereiders en verkoopmedewerkers.

Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien het nieuwste lid van Team Bribus! Een goede motivatie is het belangrijkste, ervaring is meegenomen! 

Ik wil meer weten!

Inloopavond Bribus
Bribus zoekt supermonteurs!

Onze Supermonteurs zoeken collega’s! Als Supermonteur doe je belangrijk werk. Jij maakt bewoners blij met onze mooie keukens. Een vak voor de toekomst! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren. Ben of ken jij een Supermonteur? 

Bekijk de vacatures

Achter de schermen

Een passend
opleidingstraject

In welke functie je ook in dienst treedt, een goed begin is het halve werk. We geven jou ruim de tijd om te wennen aan Bribus en onze cultuur. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materiaalgebruik.

Meer weten?

Bribus Academy
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina

Neem een kijkje in
onze keuken

Bribus is sinds 1929 gevestigd in Dinxperlo, de Achterhoek. Met ruim 280 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Met zijn allen leggen we de focus op optimale klanttevredenheid. Niet voor niets luidt onze visie: het creëren van waarde door het vervullen van behoefte.

Meer weten?

Neem een kijkje in onze keuken

Job Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Job Alert.

img_jobalert

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.