Werken bij
Bribus


Jouw talent tillen naar een
hoger niveau?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. En dáárvoor moet je bij Bribus zijn!

Werken bij Bribus
onze redenen

Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

nov 29, 2017, 14:28
Title : Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

De nieuwste vacatures

Keukenmonteur op vaste Locatie

Wil jij jouw montage skills verbeteren en in de praktijk brengen? Dan ben je de keukenmonteur die wij zoeken! Als Keukenmonteur monteer je op één vaste plek keukens voor onze klanten. Grijp jij deze uitdaging met beide handen aan? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Medewerker Projectbureau

Word jij enthousiast van klantwensen waarmaken? Kun jij opleveren binnen strakke deadlines? Dan ben jij de verbindende factor die wij zoeken! Als Medewerker Projectbureau (38.75 uur FT) krijg je bij ons verantwoordelijkheid om projecten te laten slagen. Durf jij die uitdaging aan? Lees snel verder en solliciteer!

Manager Productbeheer

Ben jij een echte verbinder tussen verkoop, productie en inkoop? We zoeken iemand die ons verkoopassortiment onder zijn of haar hoede neemt. In het geval van Bribus heet zo iemand een Manager Productbeheer. Als Manager Productbeheer ontwikkel en implementeer je een strategie voor de productgroepen. Dat doe je samen met je teamgenoten, waar je de dagelijkse leiding aan geeft, want je bent een belangrijke schakel tussen verkoop, inkoop en productie. Jij zorgt voor een fijne afstemming tussen deze afdelingen en ook ben je een belangrijke sparringpartner richting toeleveranciers.

Allround Keukenmonteur

Maak jij onze klanten blij met jouw montage skills? Dan ben jij de monteur die wij per se willen! Als Allround Keukenmonteur (38.75 uur FT) lever je onze keukens gebruiksklaar af bij de eindgebruiker. Zin om die uitdaging met beide handen aan te grijpen? Lees snel verder en solliciteer!

Bekijk alle vacatures

Achter de schermen

Een passend
opleidingstraject

In welke functie je ook in dienst treedt, een goed begin is het halve werk. We geven jou ruim de tijd om te wennen aan Bribus en onze cultuur. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materiaalgebruik.

Meer weten?

Bribus Academy
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina

Neem een kijkje in
onze keuken

Bribus is sinds 1929 gevestigd in Dinxperlo, de Achterhoek. Met ruim 280 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Met zijn allen leggen we de focus op optimale klanttevredenheid. Niet voor niets luidt onze visie: het creëren van waarde door het vervullen van behoefte.

Meer weten?

Neem een kijkje in onze keuken

Job Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Job Alert.

img_jobalert

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.