Debbie-Jansma

Medewerker projectburo
Debbie Jansma

Het Projectbureau bij Bribus wordt ook wel ‘de verbindende factor’ genoemd. Dat spreekt voor zich: de schakel tussen het project en datgene wat er intern bij Bribus moet gebeuren om het project tot een succes te maken. Hier worden de lijntjes uitgezet om de vaak strakke deadlines te halen. Debbie Jansma is een van de medewerkers binnen het Projectbureau die dit kunstje beheerst en daar meer over vertelt.

Debbie, vertel eerst eens iets over jouw loopbaan bij Bribus.

Ik loop hier inmiddels al 13 jaar rond. Begonnen als receptioniste, daarna ben ik orderverwerking er bij gaan doen en via de Verkoopbinnendienst op het Projectbureau terechtgekomen. Er is in die tijd natuurlijk veel veranderd bij Bribus en zo kun je ook meegroeien. Dat is toch wel het mooie van Bribus.  

Wat is typisch Bribus?

Oei, dat is een lastige vraag… Dan denk ik toch het hechte team. Er hangt – ondanks de drukte – een gezellige sfeer. Dat uit zich op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Zo gaan we soms gezamenlijk uit eten of een avondje stappen. Ook hebben we met acht personen meegedaan aan Mudmasters! Dat tekent de onderlinge sfeer wat mij betreft.

Als je één dag een andere functie mag hebben, wat zou dat dan zijn? Je mag alles roepen..

Een dagje op de planning lijkt me interessant. Dat is eigenlijk een compleet andere afdeling dan de onze, terwijl we wel veel met elkaar te maken hebben. Dus ik ben gewoon benieuwd hoe het daar reilt en zeilt.

Waarom zit je nog steeds hier?

Nou, ik heb gewoon volop kansen gehad om mij te ontwikkelen en verschillende functies te bekleden. Er kwam altijd iets nieuws op mijn pad, op de juiste momenten. En zoals gezegd, mijn naaste collega’s zijn toppers!

Ga terug

Er kwam altijd iets nieuws op mijn pad, op de juiste momenten


Debbie Jansma

  • Wilco Schigt

    Machine Operator