Dirk Jan Loeters - Accountmanager

Accountmanager (vastgoed)beheerders
Dirk Jan Loeters

Als contactpersoon voor beheerders van flatgebouwen, appartementencomplexen en soortgelijke gebouwen, zorgt Dirk Jan voor de juiste keukens. Dat zijn vaak grote aantallen, maar daar zijn ze bij Bribus perfect op ingericht.

Waarom heb je voor Bribus gekozen?

In het eerste gesprek werden de doorgroeimogelijkheden benadrukt. Dat is mij erg bijgebleven. Bijna alle werkgevers profileren zich zo, maar Bribus voegt de daad ook écht bij het woord. Dat merk ik ook bij de collega’s om mij heen. Na een gedegen inwerktraject, krijg je volop verantwoordelijkheden, word je ‘losgelaten’ en hoef je nooit stil te staan in je ontwikkeling. Binnen mijn functie kan ik volop mijn eigen aanpak benutten.

Het Bribus DNA, hoe zou je dat omschrijven?

De open sfeer en de korte lijnen. Je loopt ook zo bij de directeur naar binnen. Het pand heeft letterlijk geen drempels. Als je iets kansrijks opmerkt in de markt hoef je niet langs tig bureaus. Dus het bedrijf is weliswaar groot, maar absoluut niet bureaucratisch. En verder is alles tot in de puntjes geregeld. Ikzelf was bijvoorbeeld erg verrast door de professionaliteit van de productie. Dan zie je hoe mooi Nederlands fabricaat kan zijn.

Even iets heel anders: welke andere functie zou je één dag willen vervullen?

Daar overval je mij mee, haha. Maar ik zou zeggen monteur. Dan kan ik lekker een dagje met gereedschap in de weer. Al denk ik wel dat ze het bij één dagje houden. Ik heb geen twee linkerhanden, maar het zou toch wel enigszins uit de hand lopen.  

Wanneer ben je trots op je werk?

Als je net weer een nieuw, groot project hebt mogen verkopen. Zeker als je hier het nodige werk voor hebt moeten verrichten. Als je het gevoel hebt dat je het Bribus-verhaal goed over de bühne hebt gebracht en een klant daar gaandeweg ook echt overtuigd van is geraakt, dan geeft dat een kick!

Ga terug

Bribus voegt de daad bij het woord


Dirk Jan Loeters

  • Debbie Jansma

    Medewerker projectburo