Negentigjarig bestaan Bribus

Artikel
Feesten op z’n Bribus’: verfrissend anders

Hoe wij denken over bedrijfsfeesten? Zoals we altijd bij Bribus denken: out-of-the-box. Van vakantie- tot kerstborrel: wij maken er iets bijzonders van. De warme, betrokken cultuur is mede gefundeerd op de hoge betrokkenheid van medewerkers. Door te verrassen spreken wij onze waardering uit. 

Yentl, Online Marketeer: “De personeelsvereniging organiseert minimaal 4 keer per jaar een feestje of activiteit voor al het personeel. Dat kan van alles zijn; sinterklaasmiddag, ledenvergadering met eten of een avondje casino, dagje Winterberg, muziekfestival, een stad bezoeken én natuurlijk een gewone ouderwetse feestavond! Dat is een greep uit de activiteiten van Bribus.”

Het negentigjarig jubileumfeest typeren de medewerkers als ‘anders dan anders’. Een mijlpaal waar we feestelijk en op een buitengewone manier bij stil hebben gestaan met z'n allen. De rode loper lag uit. Twee typetjes verzorgden een bijzonder warm welkom, waardoor iedereen met een stralend lach het feest betrad. Gert van der Vijver bracht ‘live’ Bribus’ rijke historie met tekeningen in zand in beeld. Met andere woorden: feesten doen wij op z’n Bribus’ en dat is verfrissend anders! 
 

Ga terug

  • Open bedrijfscultuur