Rita-Vreman

Productiemedewerker

Rita Vreman


In 1990 via het uitzendbureau bij Bribus begonnen en sinds 1991 in vaste dienst: Rita Vreman. Destijds een van de eerste vrouwen bij Bribus en nu op een afdeling met bijna alleen maar vrouwen! Zij zorgen onder andere voor een solide bevestiging van ladegeleiders, scharnieren en bladbevestigers. De zogenoemde afdeling Opzetten.

Kun je iets vertellen over de Bribus-cultuur?

Je moet in ieder geval bereid zijn om hard te werken. Maar dat is natuurlijk lekker. Gewoon de mouwen opstropen en gaan! De voorwaarden zijn goed geregeld en wat ik persoonlijk bijzonder vind is de onderlinge band met collega’s. Met enkele collega’s van totaal andere afdelingen ga ik ook in mijn eigen tijd om. Volgens mij is dat ook wel typerend voor Bribus. Oh wacht! Ook op de bedrijfsfeesten kijk ik met veel plezier terug. Het weekendje in Sauerland was fantastisch. Petje af voor de Personeelsvereniging!

En zo ben je ruim 25 jaar verder!

Ik zit gewoon lekker op m’n plek. Je zit in een stabiel bedrijf en je verdient goed. Dan zitten er ook nog leuke mensen om je heen, waardoor er genoeg te lachen valt. En zo ben ik inderdaad al meer dan 25 jaar onderdeel van het Bribus-team!

Welke functie zou je één dag willen vervullen?

lange stilte… Weet je, het lijkt me wel wat om een keer met een accountmanager mee te mogen. Kijken hoe zij te werk gaan. Maar het lijkt me ook heel gezellig om een keer met een vrachtwagenchauffeur op pad te gaan. Goed idee eigenlijk, wie organiseert dat? 

Ga terug