Werken bij
Bribus


Jouw talent tillen naar een
hoger niveau?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. En dáárvoor moet je bij Bribus zijn!

Werken bij Bribus
onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit

 • icoon-bribus-rondje

  Succesvolle groeiende organisatie

 • icoon-bribus-rondje

  Studie- en doorgroeikansen

 • icoon-bribus-rondje

  Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

De nieuwste vacatures

Werk-/denkniveau

MBO

Standplaats

Dinxperlo

Benodigde werkervaring

0-5 jaar

Uren per week

38,75

Wil jij jouw montage skills verbeteren en in de praktijk brengen? Dan ben je de keukenmonteur die wij zoeken! Als Keukenmonteur monteer je op één vaste plek keukens voor onze klanten. Grijp jij deze uitdaging met beide handen aan? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

DIT MAG JE DOEN

Als keukenmonteur ben je niet onderweg, maar werk je in ons bedrijf in Dinxperlo. Hier maak jij de mooiste keukens in samenwerking met ervaren collega’s en werk je met het beste gereedschap. Jij gaat in je werk voor kwaliteit en maximaal resultaat. Je werkt goed samen, maar je staat ook zelfstandig sterk in je (werk)schoenen. Je kunt technische tekeningen lezen, hebt ruimtelijk inzicht en beschikt over een goed inschattingsvermogen.

DIT VRAGEN WIJ

 • Bij voorkeur ervaring in (keuken)montage, maar starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren
 • Secuur, gestructureerd en oplossingsgericht
 • Goede vakkennis en -inzicht
 • Zelfstandig en teamplayer

DIT KRIJG JE

Bij Bribus worden jouw kennis en kunde naar een hoger niveau getild. Investeren in persoonlijke ontwikkeling is namelijk onze sleutel tot succes. Daar krijg je dan ook alle ruimte en mogelijkheden voor. Dat gebeurt met een hecht team binnenin de comfortabele omgeving van ons bedrijf. Bribus is succesvol en groeit hard, we kunnen je dan ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden. 

OOK DIT KRIJG JE

 • 100% pensioenpremie afdracht
 • Informele organisatie
 • Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit
 • Filevrij bereikbare locatie

SOLLICITEER DIRECT

Ben jij de Keukenmonteur die wij niet mogen mislopen? Wij zijn benieuwd waarom! Stuur je sollicitatie direct via deze pagina óf mail je motivatie naar  hr@bribus.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op met Jeroen Bluiminck (HR Manager) via +31 (0) 315 65 71 74.

Arbeidsvoorwaarden

Bekijk alle vacatures

Achter de schermen

Een passend
opleidingstraject

In welke functie je ook in dienst treedt, een goed begin is het halve werk. We geven jou ruim de tijd om te wennen aan Bribus en onze cultuur. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materiaalgebruik.

Meer weten?

Bribus Academy
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina

Neem een kijkje in
onze keuken

Bribus is sinds 1929 gevestigd in Dinxperlo, de Achterhoek. Met ruim 280 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Met zijn allen leggen we de focus op optimale klanttevredenheid. Niet voor niets luidt onze visie: het creëren van waarde door het vervullen van behoefte.

Meer weten?

Neem een kijkje in onze keuken

Job Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Job Alert.

img_jobalert

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.