Werken bij
Bribus


Jouw talent tillen naar een
hoger niveau?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. En dáárvoor moet je bij Bribus zijn!

Werken bij Bribus
onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit

 • icoon-bribus-rondje

  Succesvolle groeiende organisatie

 • icoon-bribus-rondje

  Studie- en doorgroeikansen

 • icoon-bribus-rondje

  Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

De nieuwste vacatures

Werk-/denkniveau

MBO

Standplaats

Dinxperlo

Uren per week

38.75

Word jij enthousiast van klantwensen waarmaken? Kun jij opleveren binnen strakke deadlines? Dan ben jij de verbindende factor die wij zoeken! Als Medewerker Projectbureau (38.75 uur FT) krijg je bij ons verantwoordelijkheid om projecten te laten slagen. Durf jij die uitdaging aan? Lees snel verder en solliciteer!

Dit mag je doen

Zorgen dat de wensen van de klant vlekkeloos op tijd vervuld worden, daarvoor mag jij verantwoordelijk zijn als Medewerker Projectbureau. Je bent de verbindende factor tussen het project en wat er intern bij ons moet gebeuren om dat te laten slagen. Je controleert nieuwe projecten op uitvoerbaarheid en kwaliteit. Ook bewaak je de planning van de uitlevering. Uiteraard is administratief werk bij jou in goede handen. Je krijgt een glimlach op je gezicht als binnen de vaak strakke deadlines de opleverpunten en eventuele servicepunten zorgvuldig afgehandeld zijn.

Dit vragen wij

 • MBO werk- en denkniveau
 • Flexibele en servicegerichte instelling
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht
 • Je organiseert werk effectief, formuleert doelstellingen en stelt prioriteiten
 • Je speelt vlot in op wensen van klanten
 • Je eist veel als het gaat om kwaliteit; alleen het beste resultaat telt
 • Je werkhouding is proactief

Dit krijg je

Jouw talent naar een hoger niveau tillen? Dan móét je bij Bribus zijn! Wij geloven dat investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling dé sleutel is tot succes. Je talent ontwikkelen lukt het best in een comfortabele omgeving. Met fijne collega’s en bewegingsvrijheid op een modern ingerichte locatie in Dinxperlo zorgen we daarvoor. Naast de kans om jouw opgebouwde ervaring verder te ontplooien in een uitdagende baan, bieden we ook flexibiliteit en studie- en doorgroeimogelijkheden. Als succesvol groeiend bedrijf belonen we jou uiteraard met uitstekende  arbeidsvoorwaarden.

Ook Dit krijg je

 • 100% pensioenpremie afdracht
 • Informele organisatie
 • Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit
 • Filevrij bereikbare locatie

Solliciteer direct

Wij zijn benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Hoezo ben jij de Medewerker Projectbureau die wij niet mogen mislopen? Stuur je sollicitatie direct via deze pagina óf mail je motivatie naar hr@bribus.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op met Jeroen Bluiminck (HR Manager) via +31 (0) 315 65 71 74.

Arbeidsvoorwaarden

Bekijk alle vacatures

Achter de schermen

Een passend
opleidingstraject

In welke functie je ook in dienst treedt, een goed begin is het halve werk. We geven jou ruim de tijd om te wennen aan Bribus en onze cultuur. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materiaalgebruik.

Meer weten?

Bribus Academy
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina

Neem een kijkje in
onze keuken

Bribus is sinds 1929 gevestigd in Dinxperlo, de Achterhoek. Met ruim 280 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Met zijn allen leggen we de focus op optimale klanttevredenheid. Niet voor niets luidt onze visie: het creëren van waarde door het vervullen van behoefte.

Meer weten?

Neem een kijkje in onze keuken

Job Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Job Alert.

img_jobalert

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.