header - keukenmonteur - variant
Word jij onze nieuwe supermonteur?

Bribus zoekt
Supermonteurs!

Wil jij elke dag fluitend naar je werk? Goed nieuws: je bent al een stap dichter bij een superbaan als Supermonteur bij Bribus! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren.  

Waarom
Bribus? 

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Leer- en doorgroeimogelijkheden

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Een hecht superteam

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Het beste gereedschap (Festool)

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Een uitstekend salaris en secundaire voorwaarden

Supermonteur - 5

Gewoon
een superbaan 

Als Supermonteur bij Bribus doe je belangrijk werk. Jij monteert onze kwaliteitskeukens op locatie. Dit kan een groot nieuwbouwproject zijn in Amsterdam, maar ook een klein renovatieproject in de Achterhoek. Zo kom je nog eens ergens. En waar je ook bent: samen met jouw collega’s doe je er alles aan om bewoners blij te maken met mooie keukens. 

ik ben een
ervaren supermonteur

Beschik jij al over de nodige montage skills? Bribus is dé plek om je verder te ontwikkelen! Kijk snel waarom je deze uitdaging niet mag mislopen.

Bekijk de vacature

Ik wil graag
Supermonteur worden 

Heb jij nog geen ervaring als monteur, maar heb je het wel in je? Bij Bribus kun je gelijk aan de slag! Jouw collega’s leren je het vak.   

Bekijk de vacature

 
 

Ik voelde me gelijk op mijn plek bij Bribus. Mijn collega’s zijn supergezellig, ik leer ontzettend snel en geen dag is hetzelfde!

 

Bribus monteur
Bribus monteur
 
 

Sinds ik bij Bribus werk vliegen de dagen voorbij. Het werk is leuk, je wordt écht gewaardeerd voor wat je doet en er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

 


Laten we bellen!

Ben jij ook meteen enthousiast? Dan leren we je graag persoonlijk kennen! Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. 

Akkoordverklaring

Vooraf nog vragen?
Neem dan contact op met Geertje Haanstra (Opleidingscoördinator & HR Montage) via +31 (0) 6 82 05 99 33.