Supermonteurs
Word jij onze nieuwe supermonteur?

Bribus zoekt
Supermonteurs!

Wil jij elke dag fluitend naar je werk? Goed nieuws: je bent al een stap dichter bij een superbaan als Supermonteur bij Bribus! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren.  

Waarom Bribus?

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Het beste gereedschap (Festool)

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Een uitstekend salaris en secundaire voorwaarden

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Leer- en doorgroeimogelijkheden

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Een hecht superteam

Bekijk hier de video

Supermonteur - 5

Gewoon
Een superbaan 

Als Supermonteur bij Bribus doe je belangrijk werk. Jij monteert onze kwaliteitskeukens op locatie. Dit kan een groot nieuwbouwproject zijn in Amsterdam, maar ook een klein renovatieproject in de Achterhoek. Zo kom je nog eens ergens. En waar je ook bent: samen met jouw collega’s doe je er alles aan om bewoners blij te maken met mooie keukens. 

ik ben een
Ervaren supermonteur

Beschik jij al over de nodige montage skills? Bribus is dé plek om je verder te ontwikkelen! Kijk snel waarom je deze uitdaging niet mag mislopen.

Bekijk de vacature

Ik wil graag
Supermonteur worden 

Heb jij nog geen ervaring als monteur, maar heb je het wel in je? Bij Bribus kun je gelijk aan de slag! Jouw collega’s leren je het vak.   

Bekijk de vacature

Bribus monteur

Sinds ik bij Bribus werk vliegen de dagen voorbij. Het werk is leuk, je wordt ├ęcht gewaardeerd voor wat je doet en er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Ik voelde me gelijk op mijn plek bij Bribus. Mijn collega's zijn supergezellig, ik leer ontzettend snel en geen dag is hetzelfde!

Bribus monteur

Laten we bellen!

Ben jij al meteen enthousiast? Dan leren we je graag persoonlijk kennen! Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Akkoordverklaring